Se pun la fiert intr-o cratita de 5 litri gaturile.
Se curata, spala si se taie legumele astfel.
- cartoful cuburi
- morcovul semirondele
- ceapa verde felii de 5 mm
- ardeiul gras se taie fidea
- patrunjelul se toaca
Se verifica si se indeparteaza spuma din cratita.
Cand s-au fiert gaturile se scot pe o farfurie si se taie in mai multe bucati.
Se adauga ceapa, morcovul, ardeiul, cuburile de delicat, piper si o parte din patrunjel la fiert.
Intr-un bol se amesteca oul cu faina pana se obtine un aluat omogen si tare care se intinde intr-o foaie subtire, se tapeteaza cu faina, se ruleaza si se taie felii cat mai subtiri. ATENTIE !!! dintr-un ou ies prea multe paste pentru un bors, recomand sa pune-ti jumatate.
Cand s-au fiert morcovii se introduc in cratita cartofii si gaturile taiate si se toarna borsul si se completeaza cu apa. Dupa cateva minute se introduc pastele. Cand s-au fiert pastele se stinge focul si se adauga restul de patrunjel.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii