festivalul blogurilor gustoase

autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA DE IEPURE

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Carnea de iepure de da un clocot, apoi se spala pana ramane apa limpede.


Se pune la fiert la foc mediu pentru 1,5 ore, avand grija sa se ia spuma. In acest timp curatam legumele si taiem cuburi mici ceapa si ardeiul, iar morcovul il radem pe razatoarea mica. Rosiile le punem intr-o oala la fiert cu 200 ml apa.


Cand carnea de iepure a fiert adaugam legumele. Rosiile fierte le trecem printr-o sita si le adaugam in ciorba, in acelasi timp cu sarea. Lasam sa clocoteasca de doua ori, inchidem aragazul si adaugam verdeata.

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Gigliola Crina , 01 aprilie 2014

    un rastat...multumim

  • Fara foto

    Stefania Patrascu , 05 septembrie 2013

    super delicioasa

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 martie 2010

    E f. buna, parintii mei au crescut iepuri, era delicioasa carnea, gateam si supa de galuste pe carnita de iepure.

Dificultate

Medie

Timp

3h

12 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne de iepure
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • frunze de telina
  • patrunjel
  • 1 kg rosii mici,sare dupa gust

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Mihaela76

Ficatei rosii

Ficateii se spala, se scurg si se pun la prajit la foc mic. Se intorc pe partea cealalta si in mijlocul

4 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Budinca de orez cu ficat

Oul se bate bine impreuna cu sarea. Orezul fiert se adauga in ou si se amesteca bine. Se unge un

3 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Omleta cu cremvusti

Cremvustii se taie cuburi si se pun la prajit in ulei, acoperiti. Se intorc pe partea cealalta si

1 vot    6 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza

Gigliola Crina

un rastat...multumim

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Supa crema de sparanghel cu crumbel de bacon si crema de ou

Supa crema de sparanghel cu crumbel de bacon si crema de ou

Am spalat sparanghelul si l-am taiat in bucatele cam de circa 2 cm fiecare lasand intregi partile de sus. Daca partea de la baza a sparanghelului

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Bors de cocos

Bors de cocos

Cocosul il parlim putin la flacara aragazului sa indepartam eventualul puf care a mai ramas pe el dupa ce a fost curatat. Il spalam

1 vot    3 comentarii
2h 20 min
Borsuri si Ciorbe