autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

ciorba de legume cu carne

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iulie 2008

Ingrediente
1 kg carne de porc cu os, 3 cepe, 3 morcovi, 1 pastarnac, 1 varza mica, 3-4 cartofi, 1 legatura patrunjel verde, 1 legatura marar, 1 legatura leustean, 1 mana de mazare, 1 mana de fasole verde, 1 ardei, sare, 1 lingura mustar, 2-3 linguri de smantana, 2 linguri bulion, 2 linguri faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Se pune carenea la fiert in 5 l de apa cu sare si se are grija sa se adune spuma. Ceapa, pastarnacul, varza, morcovii, cartofii si ardeiul se curata si se taie marunt si se adauga in oala, cand carnea este aproape gata. Pui si mazarea si fasolea spalate si cand toate sunt fierte se adauga urmatoarea compozitie: faina amestecata cu bulionul, mustarul, smantana, putina apa rece si se lasa la fiert inca 15-20 minute, la urma se presara verdeata spalata si tocata marunt, apoi se da oala la o parte.
Retete
Alte retete din Borsuri si Ciorbe

Ciorba cu carne de vita si legume

Proces Tehnologic Carnea se spala si se portioneaza. Morcovii, telina, pastarnacul si radacinile

14 voturi    4 comentarii
5h 1 min
Borsuri si Ciorbe

Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume

Carnea se spala, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala cu 2 litri de apa si cu putina sare.

95 voturi    30 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc cu os
  • 3 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 varza mica
  • 3-4 cartofi
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura leustean
  • 1 mana de mazare
  • 1 mana de fasole verde
  • 1 ardei
  • sare
  • 1 lingura mustar
  • 2-3 linguri de smantana
  • 2 linguri bulion
  • 2 linguri faina

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela

Prajitura lapte de pasare

Migdalele se oparesc , se curata de coaja si se toaca. Batonul de vanilie se toarna marunt si se

0 voturi    1 comentariu
20 min
Dulciuri diverse

Friptura de vita marinata

Carnea se curata de pielite, se spala si se taie in felii de circa 2 cm grosime. Se amesteca intr-un

3 voturi    3 comentarii
3h 20 min
Fripturi

Salata de ciuperci

Se curata ciupercile, se spala bine si se toaca marunt.Se adauga sosul Knorr Salad Dressing Cu Ardei

3 voturi    2 comentarii
10 min
Salate
Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de sfecla rosie

Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

20 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura

Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

2 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe