Am pus apa la fiert, am taiat legumele cubulete si le-am adaugat in apa. Apoi m-am jucat cu literele prin toata bucataria. Cateva fotografii mai tarziu, am pus si conserva de rosii. Separat, am dat intr-un clocot borsul. L-am adaugat apoi in oala cu ciorba si am asezonat. Am pus in ultimele 5 minute taiteii si chiar inainte de a stinge focul - leusteanul. Se potriveste de minune servita cu un ardei iute. Pofta buna si distractie placuta :-) !
Reteta pregatita de Alexandra @www.dulceatadetrandafiri.blogspot.ro cu paste oferite de Hutton.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii