autor:

Lori

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de legume (de post)

Autor: Lori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Lori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Ingrediente
1 ceapa, 3 morcovi, 1 pastarnac, 1 telina mica, 3 cartofi mari, 2-4 linguri suc de rosii sau bulion, 1.5 litri de bors, 1+1/2 linguri delicat, 2-3 linguri ulei, 6 litri apa, 1 legatura patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

6 voturi

Mod de preparare

Legumele (ceapa, morcov, pastarnac, telina) se spala, se curata si se taie in bucati mici, iar cartofii cuburi mai mari. Legumele se pun in oala sub presiune, se calesc cu ulei 2-3 minute (oala de 9 litri), se adauga delicatul, sucul de rosii sau bulionul, borsul.


Se amesteca copozitia si se completeaza cu apa pana la semnul maxim al oalei.


Se pune la fiert, iar de cand incepe sa fierba se lasa 30 min. La sfarsit, se adauga patrunjelul tocat marunt.
Retete
Alte retete din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de legume de post la slow cooker Crock Pot

Inca o ciorba numai si numai din legume facuta cu ajutorul prietenului meu Crock-Pot :). Mie imi

0 voturi    0 comentarii
5h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de pui

Se fierbe puiul timp de o ora la foc mic in 3,5 litri de apa rece. Se spumeaza. Cand nu mai face

9 voturi    0 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

    Foarte buna..................

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 martie 2010

    O bunatate,mai ales acum in postul pastelui.Felicitari.

  • murigneau

    murigneau (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

    cu cat mai multe legume cu atat mai bine! Bravo!

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      Excelenata!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010

      Cu siguranta este delicioasa, mai ales acum in perioada postului...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 3 cartofi mari
  • 2-4 linguri suc de rosii sau bulion
  • 1.5 litri de bors
  • 1+1/2 linguri delicat
  • 2-3 linguri ulei
  • 6 litri apa
  • 1 legatura patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Lori

Tiramisu

Amesteci zaharul cu branza mascarpone pana se topeste zaharul. Piscoturile le treci prin cafea unu

5 voturi    1 comentariu
25 min
Prajituri

Ciuperci la cuptor

Se spala ciupercile, se rup coditele, se aseaza intr-o tava pe o folie de aluminiu. Se taie ceapa

3 voturi    1 comentariu
10 min
Aperitive

SALATA DE FASOLE VERDE

Fasolea se curata, se spala si se pune la fiert cu apa fierbinte si putina sare. Cand este gata,

2 voturi    4 comentarii
30 min
Salate

maria mihalache (Chef de cuisine)

Foarte buna..................



Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de stevie cu afumatura

Ciorba de stevie cu afumatura

Afumatura o portionam si o punem la fiert in 1,5 l apa in care vom face ciorba. Curatam stevia de nervura din mijloc, o spalam si apoi

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de zucchini cu corcoduse

Ciorba de zucchini cu corcoduse

Curatam toate legumele , le spalam bine si le stergem, apoi le taiem cubulete. Ceapa curatata o taiem cu frunze verzi cu tot, rondele. Intr-o

1 vot    0 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe