autor:

Lori

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de legume (de post)

Autor: Lori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Lori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Ingrediente
1 ceapa, 3 morcovi, 1 pastarnac, 1 telina mica, 3 cartofi mari, 2-4 linguri suc de rosii sau bulion, 1.5 litri de bors, 1+1/2 linguri delicat, 2-3 linguri ulei, 6 litri apa, 1 legatura patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

6 voturi

Mod de preparare

Legumele (ceapa, morcov, pastarnac, telina) se spala, se curata si se taie in bucati mici, iar cartofii cuburi mai mari. Legumele se pun in oala sub presiune, se calesc cu ulei 2-3 minute (oala de 9 litri), se adauga delicatul, sucul de rosii sau bulionul, borsul.


Se amesteca copozitia si se completeaza cu apa pana la semnul maxim al oalei.


Se pune la fiert, iar de cand incepe sa fierba se lasa 30 min. La sfarsit, se adauga patrunjelul tocat marunt.
Retete
Alte retete din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de legume de post la slow cooker Crock Pot

Inca o ciorba numai si numai din legume facuta cu ajutorul prietenului meu Crock-Pot :). Mie imi

0 voturi    0 comentarii
5h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Ciorbita de dovlecei

Dovlecelul se curata si se da pe razatoarea cu ochiuri mari.Rosia, ardeiul si ceapa se taie marunt

6 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

    Foarte buna..................

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 martie 2010

    O bunatate,mai ales acum in postul pastelui.Felicitari.

  • murigneau

    murigneau (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

    cu cat mai multe legume cu atat mai bine! Bravo!

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      Excelenata!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010

      Cu siguranta este delicioasa, mai ales acum in perioada postului...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 3 cartofi mari
  • 2-4 linguri suc de rosii sau bulion
  • 1.5 litri de bors
  • 1+1/2 linguri delicat
  • 2-3 linguri ulei
  • 6 litri apa
  • 1 legatura patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Lori

Tiramisu

Amesteci zaharul cu branza mascarpone pana se topeste zaharul. Piscoturile le treci prin cafea unu

5 voturi    1 comentariu
25 min
Prajituri

Ciuperci la cuptor

Se spala ciupercile, se rup coditele, se aseaza intr-o tava pe o folie de aluminiu. Se taie ceapa

3 voturi    1 comentariu
10 min
Aperitive

SALATA DE FASOLE VERDE

Fasolea se curata, se spala si se pune la fiert cu apa fierbinte si putina sare. Cand este gata,

2 voturi    4 comentarii
30 min
Salate

maria mihalache (Chef de cuisine)

Foarte buna..................



Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Sarbusca - ciorba moldoveneasca

Sarbusca - ciorba moldoveneasca

Curatam cartofii, ii spalam , apoi ii taiem cubulete. Morcovii ii curatam, ii spalam si ii taiem cubulete, la fel si ardeiul gras rosu. Ceapa

0 voturi    0 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba ruseasca cu sfecla rosie

Ciorba ruseasca cu sfecla rosie

Se curata ceapa, morcovul, ardeiul gras si se dau prin razatoare. Intr-o oala se incinge uleiul si se calesc. In ultimul timp, ca sa

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe