Ciorba de linte

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de linte

Ingrediente

  • 300 gr linte
  • 2 morcovi
  • o ceapa mare
  • 1 catel de usturoi
  • o lingurita de boia
  • sare/vegeta legume
  • o cana bulion/ suc rosii
  • o lingurita bors magic
  • patrunjel tocat

Mod de preparare

Lintea se pune de seara intr-un vas cu apa si cu sare si se lasa la umflat peste noapte.

A doua zi, lintea se pune la fiert vreo 15-20 de min. Intre timp se toaca ceapa marunt, iar morcovii se taie rondele si se pun la distuit cu ulei, putina sare si apa si boiaua.

Dupa ce s-au inmuiat, se arunca apa de la lintea fiarta, iar lintea se pune peste morcovi si ceapa. Se adauga apa si se lasa la fiert din nou. Cand incepe sa fiarba se pune cana de bulion, usturoiul ras si vegeta. Se mai lasa la fiert inca 10 min dupa care se adauga borsul si patrunjelul si se ia de pe foc.

Simpla si gustoasa, ciorba de linte este o mancare excelenta!

Pofta Buna! :)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise