autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de linte

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
½ kg. linte, 1 morcov, 2 cepe, 1 patrunjel, 1 capatina usturoi, 1 fir cimbru, sare

Dificultate: Redusa Timp: 2h

63 voturi

Mod de preparare

Lintea aleasa si spalata se pune la fiert in apa rece. Dupa primul clocot, se adauga zarzavatul curatat si taiat in patru, usturoiul intreg, sarea si cimbrul. Cind lintea este bine fiarta, se serveste cu patrunjel verde tocat.


Se mai poate servi si cu unt sau ulei.

Retete
Alte retete din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de linte rosii

Se pune lintea la fiert, nu prea multa apa, puneti zeama de pui. Deoparte, topiti untul cand este

7 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Ciorba cu fasole uscata si linte la slow cooker Crock Pot

Fasolea se spala si se lasa la inmuiat in apa calda minim 3 ore (sau peste noapte daca e mai veche). Toate

1 vot    0 comentarii
6h
Borsuri si Ciorbe

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

63 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Ciorba ardeleneasca de salata

Salata se spala foarte bine si se oparesete in apa clocotita 5-10 minute. Se scoate cu sita, se scurge

61 voturi    1 comentariu
45 min
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de burta

Se spala in mai multe ape si se curata cu sare, pina ramin albe, burta si piciorul. Se pun la

2125 voturi    71 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Zama cu afumatura

Zama asta este un hit, cu mana pe inima va spun ca e cea mai buna din toate ciorbele din lume! Carnea

5 voturi    0 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe


Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu carne de porc si afumatura

Ciorba cu carne de porc si afumatura

Se taie pulpa de porc cubulete si se transeaza coastele afumate. Punem carnea intr.o oala ,o acoperim cu apa ,punem putin sare si dam

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Borsuri si Ciorbe
BORS DE MERE

BORS DE MERE

Ceapa se taie marunt si se inabusa in ulei incins. Se presara apoi faina si merele taiate cubulete, rosiile decojite si tocate marunt,

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe