Se pune la fiert carnea in apa,se ia spuma (daca este necesar),si se adauga pe rand legumele,mai putin loboda.Eu le-am adaugat aproape intregi pt ca la sfarsit le-am pasat.Dar inainte faceam aceasta ciorba taind fiecare leguma in cubulete si le prajeam adaugand in ciorba toata prajeala.Cand legumele si carnea au fiert,se scot morcovii,ceapa,ardeiul si rosiile si se paseaza.Cartofii raman in cuburi.Se adauga loboda taiata si se mai lasa 10-15 minute.Intre timp se bate oul cu un praf de sare si un pic de patrunjel verde taiat.Se fierbe borsul si se adauga in ciorba,se potriveste de sare si se adauga fideaua.Se mai lasa 2-3 minute,dupa care se adauaga oul batut,putin cate putin si amestecand continuu cu o lingura de lemn.Se serveste la masa cu smanatana si ardei iuti,dupa plac.Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii