Ciorbă de miel reţetă din Dolj
Mod de preparare Ciorbă de miel reţetă
Dupa spalare, se pune in oala de pamint, carnea de miel portionata; dupa primele clocote si dupa spumuire se adauga legumele ( fara verdeata) tocate ; se adauga orezul ;dupa ce totul s-a fiert se adauga usturoiul pisat si verdeata ; ciorba se drege cu ou si smintina.
La servire se adauga otet si ardei iute.
Pofta buna !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii