autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de oaie

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iulie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Carnea spalata se pune la fiert si cand da primul clocot varsam apa si o spalam foarte bine. Punem la fiert si lasam sa fiarba 1,5 ora, apoi adaugam ceapa tocata, morcovul ras, ardeiul taiat marunt si orezul. Dupa 10 minute adaugam rosiile taiate cuburi. Dupa ce da un clocot adaugam borsul fiert in prealabil si saram dupa gust. Lasam sa dea cateva clocote si inchidem aragazul.


Punem mararul, leusteanul si acoperim.

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Antonescu Elena Doinita , 22 noiembrie 2013

    ai un fotograf priceput

  • Fara foto

    Marin Lungu , 11 noiembrie 2013

    acum ma apuc si eu, va spun cand e gata!!!

  • Fara foto

    Nelu Darmanescu , 11 noiembrie 2013

    acum m-a apuc de treaba sper sa iasa conform asteptarilor

    • Fara foto

      Liviu Vasile , 17 august 2013

      ai un fotograf priceput

    • Fara foto

      Roxana Manta , 16 august 2013

      Buna reteta! Mi-a iesit o ciorba suuper buna!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 august 2009

      Eu prepar ciorba de oaie cu carne tocata si se drege ca ciorba de burta....,dar o sa incerc si reteta ta.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 august 2009

      Nu am gatit niciodata, dar cred ca e gustoasa.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 august 2009

      Nu am gatit niciodata, dar cred ca egustoasa.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 august 2009

      Nu am gatit niciodata, dar cred ca egustoasa.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

3h

16 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne cu os oaie
  • 0,5 l bors
  • 1 morcov
  • 2 rosii coapte
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 3 linguri de orez
  • marar
  • leustean
  • sare dupa gust

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Mihaela76

Ficatei rosii

Ficateii se spala, se scurg si se pun la prajit la foc mic. Se intorc pe partea cealalta si in mijlocul

4 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Budinca de orez cu ficat

Oul se bate bine impreuna cu sarea. Orezul fiert se adauga in ou si se amesteca bine. Se unge un

3 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Omleta cu cremvusti

Cremvustii se taie cuburi si se pun la prajit in ulei, acoperiti. Se intorc pe partea cealalta si

1 vot    6 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza

Antonescu Elena Doinita

ai un fotograf priceput

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de loboda

Ciorba de loboda

Curatam si spalam bine legumele in mod special loboda si stevia in multe ape.Morcovii si albitura se curata si se dau prin razatoarea

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Supa crema de dovleac cu praz si cartofi

Supa crema de dovleac cu praz si cartofi

Dovleacul se curata de coaja, se indeparteaza semintele si se taie felii mici. Se pune dovleacul feliat intr-o tava tapetata cu hartie

4 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe