autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de oase de porc

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se spala ouale si se pun la fiert in 2 A litri apa.


Se scoate spuma si se lasa sa fiarba la foc moale ca sa obtina o ciorba limpede.


Se adauga zarzavatul taiat ca fideluta, sarea si o cescuta cu orez spalat. Cind zarzavatul si orezul sint fierte, se acreste ciorba cu zeama de varza clocotita si se adauga leusteanul tocat.


  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Lucian , 28 decembrie 2009

    Da era oasele.... mia iesit o ciorba buna!!!!!

  • Fara foto

    aura , 12 noiembrie 2009

    pai ce facem draga oua umplute ? eu vreau ciorba..................

  • Fara foto

    mica , 13 octombrie 2009

    oule? pai ce faci maioneza?

    • Fara foto

      vio , 29 august 2009

      Se spala oasele, nu ouale.

    • Fara foto

      viorica , 29 august 2009

      Se fierb ouale?

    • Fara foto

      l.daniela , 29 septembrie 2008

      Si eu pun cartofei, mai ales cand ai copii, alearga dupa ei prin castronel!

    • Fara foto

      Alexandra , 22 septembrie 2008

      Stiu ca iese foarte buna daca pui si cartofi si eu o acresc cu zeama de lamaie are ceva?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

74 voturi

Ingrediente

  • oase de porc
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 telina
  • 1 pastirnac
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 cescuta cu orez
  • ½ litru zeama de varza
  • leustean
  • sare dupa gust

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Zama cu afumatura

Zama asta este un hit, cu mana pe inima va spun ca e cea mai buna din toate ciorbele din lume! Carnea

5 voturi    0 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de potroace

Curatam maruntaiele, le spalam si le oparim. Le punem la fiert in 2.5 l apa. Legumele le curatam

8 voturi    3 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de perisoare

Puneti ceapa, morcovii, telina si pastarnacul sa fiarba intr-o oala cu 4l apa, la foc mediu. Spumati

3 voturi    2 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe

Lucian

Da era oasele.... mia iesit o ciorba buna!!!!!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume

Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume

Carnea se spala, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala cu 2 litri de apa si cu putina sare. In primele minute de fiert se spumeaza.

21 voturi    18 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de legume cu smantana

Bors de legume cu smantana

Pregatim toate legumele apoi punem ciorba pe foc. Ceapa o curatam, o tocam, iar cea verde o taiem rondele. Morcovul decojit il facem

3 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe