autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de oase de porc

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
oase de porc, 1 morcov, 1 ceapa, 1 telina, 1 pastirnac, 1 legatura patrunjel, 1 cescuta cu orez, ½ litru zeama de varza, leustean, sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

74 voturi

Mod de preparare

Se spala ouale si se pun la fiert in 2 A litri apa.


Se scoate spuma si se lasa sa fiarba la foc moale ca sa obtina o ciorba limpede.


Se adauga zarzavatul taiat ca fideluta, sarea si o cescuta cu orez spalat. Cind zarzavatul si orezul sint fierte, se acreste ciorba cu zeama de varza clocotita si se adauga leusteanul tocat.

Retete
Alte retete din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de varza dulce, pe oase de porc

Punem oasele spalate intr-o oala (eu am folosit oala sub presiune)cu 5L apa rece, sare si cateva

12 voturi    2 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe

Ciorba din oase de porc si smantana

Mai intai spalam oasele bine si le punem la fiert in 4 litri de apa, adaugand un praf de sare. Inlaturam

3 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Lucian , 28 decembrie 2009

    Da era oasele.... mia iesit o ciorba buna!!!!!

  • Fara foto

    aura , 12 noiembrie 2009

    pai ce facem draga oua umplute ? eu vreau ciorba..................

  • Fara foto

    mica , 13 octombrie 2009

    oule? pai ce faci maioneza?

    • Fara foto

      vio , 29 august 2009

      Se spala oasele, nu ouale.

    • Fara foto

      viorica , 29 august 2009

      Se fierb ouale?

    • Fara foto

      l.daniela , 29 septembrie 2008

      Si eu pun cartofei, mai ales cand ai copii, alearga dupa ei prin castronel!

    • Fara foto

      Alexandra , 22 septembrie 2008

      Stiu ca iese foarte buna daca pui si cartofi si eu o acresc cu zeama de lamaie are ceva?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

74 voturi

Ingrediente

  • oase de porc
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 telina
  • 1 pastirnac
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 cescuta cu orez
  • ½ litru zeama de varza
  • leustean
  • sare dupa gust

Raporteaza reteta

Ciorba ardeleneasca de salata

Salata se spala foarte bine si se oparesete in apa clocotita 5-10 minute. Se scoate cu sita, se scurge

61 voturi    1 comentariu
45 min
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de burta

Se spala in mai multe ape si se curata cu sare, pina ramin albe, burta si piciorul. Se pun la

2125 voturi    71 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Zama cu afumatura

Zama asta este un hit, cu mana pe inima va spun ca e cea mai buna din toate ciorbele din lume! Carnea

5 voturi    0 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe

Lucian

Da era oasele.... mia iesit o ciorba buna!!!!!



Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu carne de porc si afumatura

Ciorba cu carne de porc si afumatura

Se taie pulpa de porc cubulete si se transeaza coastele afumate. Punem carnea intr.o oala ,o acoperim cu apa ,punem putin sare si dam

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Borsuri si Ciorbe
BORS DE MERE

BORS DE MERE

Ceapa se taie marunt si se inabusa in ulei incins. Se presara apoi faina si merele taiate cubulete, rosiile decojite si tocate marunt,

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe