Pentru prepararea perisoarelor,amestecam carnea tocata cu o ceapa taiata marunt,1 ou,legatura de patrunjel,orezul,sare si piper dupa gust.
In oala in care vom gati ciorba calim morcovii rasi prin razatoare(partea mare),dupa care adaugam celelalte legume taiate mic si apa.
Cand legumele sunt fierte adaugam perisoarele si cele 3 linguri de bulion.Cam in 15 min ar trebui sa fie fierte perisoarele.Acum adaugam borsul si din cele 2 oua ramase separam galbenusurile intr-un castron si le batem adaugand zeama din ciorba(cam 6 polonice de ciorba treptat).
Oprim focul,adaugam zeama de ciorba cu ou,si legatura de leustean.Se poate servi cu smantana si ardei iute.Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii