Tocam ceapa, morcovii, ardeii, telina si radacina de patrunjel si le fierbem intr-o oala cu apa de cca 4 litri.
Pregatim compozitia pentru perisore amestecand ingredientele mentinate si formam perisoarele pe care le dam prin faina.
Dupa ce legumele au fiert aproximativ 15 min, adaugam perisoarele una cate una. Le lasam sa fiarba cca 1 ora si verificam daca orezul si carnea din perisoare sunt fierte. E momentul sa adaugam orezul si dovlecelul taiat cubulete. Dupa 10 minute adaugam si rosiile decojite si taiate cubulete.
Mai lasam ciorba inca 10 minute si adaugam borsul si lasam sa dea in clocot. Stigem focul si aromam ciorba cu frunze de patrunjel si leustean proaspat.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii