Zarzavaturiile le curatam, le taiem pe toate cubulete si le punem la calit intr-o oala mare, apoi adaugam 2-3 L de apa peste legume. Ardeiul il punem intreg si il lasam pana se fierb celelalte legume. Lasam sa fiarba aproximativ 40 de minute.
Intre timp preparam perisoarele: carnea tocata trebuie sa fie foarte fina, iar orezul trebuie sa fie uscat pentru ca perisoarele sa nu se imprastie atunci cand fierb. Intr-un bol punem carnea, orezul, ceapa data pe razatoarea mica, faina oul, uleiul si amestecam toate ingredientele bine. La sfarsit adaugam sare si piper dupa gust. Formam perisoarele de marimea unei nuci.
Cand au fiert legumele adaugam pe rand perisoarele si lasam sa fiarba la foc mic 10-15 minute pana cand perisoarele se vor ridica la suprafata. La sfarsit am adaugam cele 2 linguri de bulion, smantana amestecata cu galbenusul de ou, sare si zeama de lamaie/otet dupa gust.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii