Ciorba de perisoare

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
ridicata
Ciorba de perisoare

Ingrediente

  • 500 g carne tocata;
  • 1 kg rasol de porc feliat;
  • 1 morcov ras;
  • 1 ceapa uscata;
  • 1 ardei gras;
  • jumatate de cutie de rosii (taiate cuburi);
  • 1 lingura de orez;
  • 1 lingura Delikat legume;
  • 3 lingurite Delikat Bors Magic;
  • 1 ou;
  • Patrunjel si leustean.

Mod de preparare

Se spala bine rasolul de porc. Se pune la fiert intr-o oala de 4 litri cu apa.

Se adauga o lingurita de sare si se spumeaza foarte bine.

Dupa aceea, se adauga o ceapa taiata marunt, morcovul ras, ardeiul gras, rosiile la cutie.

Se adauga 1 lingura de orez spalat bine si o lingura de Delikat legume.

Cand este aproape gata, se prepara perisoarele. Se pune intr-un vas carnea tocata, o lingurita cu sare si un ou si se amesteca bine. Intr-un castronel punem apa, ca sa ne umezim tot timpul mainile si formam perisoarele.

Adaugam perisoarele in ciorba, vom stii ca sunt fierte cand se ridica la suprafata. Se spumeaza din nou, se adauga 3 lingurite de Delikat Bors Magic, se mai lasa 2 minute si se ia focul. Se adauga leustean si patrunjel.

Se serveste cu mamaliga calda si ardei iute.

Pofta Buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise