autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de peste cu orez

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
2 litri apa, 1 ½ kg peste, zarzavat de supa, 50 gr. orez, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

157 voturi

Mod de preparare

Se pune apa la fiert si cind clocoteste se adauga zarzavatul taiat fire subtiri.


Se lasa sa fiarba cu sare si cind e aproape fiert se pune pestele si orezul.


Dupa ce a fiert totul se presara cu verdeata tocata marunt.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

    simplu si gustos.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 martie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

157 voturi

Ingrediente

  • 2 litri apa
  • 1 ½ kg peste
  • zarzavat de supa
  • 50 gr. orez
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Ciorba ardeleneasca de salata

Salata se spala foarte bine si se oparesete in apa clocotita 5-10 minute. Se scoate cu sita, se scurge

61 voturi    1 comentariu
45 min
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de burta

Se spala in mai multe ape si se curata cu sare, pina ramin albe, burta si piciorul. Se pun la

2124 voturi    71 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Zama cu afumatura

Zama asta este un hit, cu mana pe inima va spun ca e cea mai buna din toate ciorbele din lume! Carnea

5 voturi    0 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe

Estera Flori (Chef de cuisine)

simplu si gustos.



Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de primavara

Bors de primavara

In oala cu ulei se calesc ceapa, ardeiul gras si tija de telina taiate cubulete, se adauga morcovul si dovlecelul rase, cartofii curatati,

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de legume

Ciorba de legume

Cartofii si dovlecelul ii curatam de coaja apoi ii taiem cuburi potrivite. Morcovul il decojim, il dam pe razatoarea mare. Ceapa,

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe