autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de peste cu orez

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se pune apa la fiert si cind clocoteste se adauga zarzavatul taiat fire subtiri.


Se lasa sa fiarba cu sare si cind e aproape fiert se pune pestele si orezul.


Dupa ce a fiert totul se presara cu verdeata tocata marunt.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

    simplu si gustos.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 martie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

157 voturi

Ingrediente

  • 2 litri apa
  • 1 ½ kg peste
  • zarzavat de supa
  • 50 gr. orez
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Ciorba ardeleneasca de salata

Salata se spala foarte bine si se oparesete in apa clocotita 5-10 minute. Se scoate cu sita, se scurge

61 voturi    1 comentariu
45 min
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de burta

Se spala in mai multe ape si se curata cu sare, pina ramin albe, burta si piciorul. Se pun la

2124 voturi    71 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Zama cu afumatura

Zama asta este un hit, cu mana pe inima va spun ca e cea mai buna din toate ciorbele din lume! Carnea

5 voturi    0 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe

Estera Flori (Chef de cuisine)

simplu si gustos.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare cu cartofi

Ciorba de perisoare cu cartofi

Ardeiul rosu si galben, il curatam de seminte, il taiem cubulete. Decojim morcovul si il dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Taiem

1 vot    0 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de varza proaspata cu scarita afumata

Ciorba de varza proaspata cu scarita afumata

Scarita se taie in bucati si se pune la fiert in apa cu putina sare.Intre timp curatam morcovul si ceapa si le taiem marunt apoi le

10 voturi    9 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe