autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de peste cu orez

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se pune apa la fiert si cind clocoteste se adauga zarzavatul taiat fire subtiri.


Se lasa sa fiarba cu sare si cind e aproape fiert se pune pestele si orezul.


Dupa ce a fiert totul se presara cu verdeata tocata marunt.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

    simplu si gustos.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 martie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

157 voturi

Ingrediente

  • 2 litri apa
  • 1 ½ kg peste
  • zarzavat de supa
  • 50 gr. orez
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Zama cu afumatura

Zama asta este un hit, cu mana pe inima va spun ca e cea mai buna din toate ciorbele din lume! Carnea

5 voturi    0 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de potroace

Curatam maruntaiele, le spalam si le oparim. Le punem la fiert in 2.5 l apa. Legumele le curatam

8 voturi    3 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de perisoare

Puneti ceapa, morcovii, telina si pastarnacul sa fiarba intr-o oala cu 4l apa, la foc mediu. Spumati

3 voturi    2 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe

Estera Flori (Chef de cuisine)

simplu si gustos.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume

Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume

Carnea se spala, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala cu 2 litri de apa si cu putina sare. In primele minute de fiert se spumeaza.

21 voturi    18 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de legume cu smantana

Bors de legume cu smantana

Pregatim toate legumele apoi punem ciorba pe foc. Ceapa o curatam, o tocam, iar cea verde o taiem rondele. Morcovul decojit il facem

3 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe