autor:

Sidy

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de praz

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 februarie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Prazul se curata, se spala foarte bine si se taie rondele.


Se incinge uleiul intr-o oala si se adauga prazul.


Se lasa la calit in ulei pana se inmoaie.


Se pune apa deasupra si cativa cartofi taiati cubulete. Se potriveste de sare si piper. Cand totul a fiert se pune patrunjelul si iaurtul si se mai da un clocot.


Se serveste cu crutoane de paine si cine vrea cu smantana.


Facultativ se pot adauga 2-3 crenvursti subtiri taiati rondele.

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • amic

    amic (Chef de cuisine) , 29 noiembrie 2010

    Pozele ne arata ceva despre morcov. Textul ???. Oricum, fie ca se caleste morcovul impreuna cu prazul sau anterior punerii prazului in ulei, fie ca se pune in ciorba odata cu cartofii si verdeata, ciorba va iesi minunat . Si gustoasaaaaa!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 martie 2010

    Am facut aceasta ciorbita si mi-a placut foarte mult !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

    Imi lasa gura apa Sidy draga. Usoara si gustoasa

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

      O ciorba usoara pt organism, si destul de rapida, imi place.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

      Imi place foarte mult prazul,iar ciorbita ta cred ca este tare gustoasa...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1 fir de praz
  • ulei
  • apa
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • 1 iaurt
  • 2-3 cartofi
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Sidy

Pui Basquaise

Ardeii i-am avut copti dinainte, dar daca nu ii aveti, ii coaceti si apoi ii curatati de pielite

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Prajitura Kinder pingui

Separam albusurile de galbenusuri. Galbenusurile la mixam bine cu zaharul si zaharul vanilat pina

49 voturi    11 comentarii
2h 10 min
Dulciuri diverse

Coronita ( guguluf) din albusuri cu struguri

Albusurile cu sarea se bat bine de tot cu mixerul pina se intaresc. Adaugam apoi zaharul si mixam

1 vot    1 comentariu
45 min
Dulciuri diverse

amic (Chef de cuisine)

Pozele ne arata ceva despre morcov. Textul ???. Oricum, fie ca se caleste morcovul impreuna cu prazul sau anterior punerii prazului in ulei, fie ca se pune in ciorba odata cu cartofii si verdeata, ciorba va iesi minunat . Si gustoasaaaaa!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume

Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume

Carnea se spala, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala cu 2 litri de apa si cu putina sare. In primele minute de fiert se spumeaza.

21 voturi    18 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de legume cu smantana

Bors de legume cu smantana

Pregatim toate legumele apoi punem ciorba pe foc. Ceapa o curatam, o tocam, iar cea verde o taiem rondele. Morcovul decojit il facem

3 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe