autor:

Sidy

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de praz

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 februarie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Prazul se curata, se spala foarte bine si se taie rondele.


Se incinge uleiul intr-o oala si se adauga prazul.


Se lasa la calit in ulei pana se inmoaie.


Se pune apa deasupra si cativa cartofi taiati cubulete. Se potriveste de sare si piper. Cand totul a fiert se pune patrunjelul si iaurtul si se mai da un clocot.


Se serveste cu crutoane de paine si cine vrea cu smantana.


Facultativ se pot adauga 2-3 crenvursti subtiri taiati rondele.

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • amic

    amic (Chef de cuisine) , 29 noiembrie 2010

    Pozele ne arata ceva despre morcov. Textul ???. Oricum, fie ca se caleste morcovul impreuna cu prazul sau anterior punerii prazului in ulei, fie ca se pune in ciorba odata cu cartofii si verdeata, ciorba va iesi minunat . Si gustoasaaaaa!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 martie 2010

    Am facut aceasta ciorbita si mi-a placut foarte mult !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

    Imi lasa gura apa Sidy draga. Usoara si gustoasa

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

      O ciorba usoara pt organism, si destul de rapida, imi place.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

      Imi place foarte mult prazul,iar ciorbita ta cred ca este tare gustoasa...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1 fir de praz
  • ulei
  • apa
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • 1 iaurt
  • 2-3 cartofi
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Sidy

Prajitura Regina Maria

tava de 25 X 35 cm Pregatim blatul pentru care batem spuma albusurile cu un praf de sare, apoi

3 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse

Medalioane de vitel cu ciuperci si chiftelute de cartofi

Portionam muschiul de vita in medalioane cam de 1 cm grosime. Intr-un bol amestecam uleiul cu cimbrul

2 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi

Miel cu rozmarin si timbale de cartofi

Facem o marinada din vin, ulei, zeama de lamaie, 2 catei usturoi, si rozmarin. O lingura de ulei

2 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Fripturi

amic (Chef de cuisine)

Pozele ne arata ceva despre morcov. Textul ???. Oricum, fie ca se caleste morcovul impreuna cu prazul sau anterior punerii prazului in ulei, fie ca se pune in ciorba odata cu cartofii si verdeata, ciorba va iesi minunat . Si gustoasaaaaa!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Descarca gratuit cartea 50 de dulciuri fara zahar
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ceapa si ardeiul se toaca marunt si legumele se taie cubulete. Se caleste ceapa, se adauga ardeiul si se mai caleste putin apoi se adauga

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cocos acrita cu zeama de varza

Ciorba de cocos acrita cu zeama de varza

Spalam carnea si o punem intr-o oala in care adaugam apa atata cat sa acopere carnea.Adaugam si un strop de sare. Lasam sa dea in cateva

2 voturi    4 comentarii
3h 10 min
Borsuri si Ciorbe