autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de pui

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2005

Ingrediente
1 l si jumatate de apa, 1 l de bors, un pui mijlociu, zarzavat de supa, verdeata, cozi de ceapa verde, doua rosii, un morcov, o radacina de patrunjel, o ceapa, trei linguri de orez, un galbenus, doua linguri de smantana, sare.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

26 voturi

Mod de preparare

Intr-o oala cu apa se pune la fiert un morcov, o radacina de patrunjel si o ceapa taiata marunt. Cind zarzavatul incepe sa fiarba, se pune puiul taiat in bucati, precum si labele, capul, pipota si ficatul.


Se pune sare. ia spuma.


Se adauga orezul ales si spalat, borsul fiert separat si strecurat, cozile de ceapa verde, marar si patrunjel taiat fin si rosiile taiate bucati si fara seminte. Inainte de a se servi se drege in castron cu un galbenus si cu doua linguri de smintina.
Retete
Alte retete din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de pui cu legume

Spalam copanelele si le punem la fiert cu o lingurita de sare. Curatam legumele, le spalam iar apoi

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de pui a la grec

Puiul se spala, se portioneaza si se pune la fiert in apa cu un praf de sare. Se indeparteaza spuma

30 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2009

    Bun,bun,bun...

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

26 voturi

Ingrediente

  • 1 l si jumatate de apa
  • 1 l de bors
  • un pui mijlociu
  • zarzavat de supa
  • verdeata
  • cozi de ceapa verde
  • doua rosii
  • un morcov
  • o radacina de patrunjel
  • o ceapa
  • trei linguri de orez
  • un galbenus
  • doua linguri de smantana
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat

Mancare de cartofi cu smantana

Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi; ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa

236 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cozonac moldovenesc

Se cerne faina intr-un vas adinc si se incalzeste laptele pe foc mic. In 250 de ml lapte se adauga

34 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,bun...



Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Sarbusca - ciorba moldoveneasca

Sarbusca - ciorba moldoveneasca

Curatam cartofii, ii spalam , apoi ii taiem cubulete. Morcovii ii curatam, ii spalam si ii taiem cubulete, la fel si ardeiul gras rosu. Ceapa

0 voturi    0 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba ruseasca cu sfecla rosie

Ciorba ruseasca cu sfecla rosie

Se curata ceapa, morcovul, ardeiul gras si se dau prin razatoare. Intr-o oala se incinge uleiul si se calesc. In ultimul timp, ca sa

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe