CIORBA DE RATA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
CIORBA DE RATA

Ingrediente

  • Carne de rata (fara piept si picioare)
  • 2 cepe
  • morcov
  • pastarnac
  • telina
  • ardei
  • suc de rosii
  • sare
  • bors sau orice altceva pentru acrit
  • 1 ou
  • leustean verde sau orice tip de verdeata preferati

Mod de preparare

Se portioneaza carnea de rata, se pune la fiert in apa rece, se arunca prima apa cand incepe sa fiarba.Se spala din nou carnea si se pune la fiert in alta apa.Se spumeaza si se lasa sa fiarba putin mai mult deoarece carnea de rata este mai tare decat carnea de pui sau gaina.Cand incepe sa se patrunda se adauga ceapa, morcovul, pastarnacul si telina ticate marunt sau date pe razatoare.Se lasa sa fiarba, iar dupa un timp aproape de final se pune ardeiul tocat marunt. Se potriveste de sare, se adauga sucul de rosii.La final, cand toate sunt fierte se acreste ciorba si se drege cu ou.Se opreste focul , se presara verdeata dorita si se acopera oala cateva minute inainte de servire.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Mancaruri cu carne

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta

Carnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Salata de primavara cu oua

Salata de primavara cu oua

Reteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....

Salata de primavara cu oua
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise