autor:

iuliana tarnoveanu

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de rosii cu taitei

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iulie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se spala, se curata legumele, zarzavaturile.


Se taie marunt rosiile, ceapa, ardeiul, cartofii.


Se pun la fiert, se adauga o lingura de ulei. Cand legumele s-au fiert, se potriveste de sare, se adauga taiteii si, la final, cimbru, patrunjel verde si ardei iute, dupa preferinta.

  • 16 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iulie 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

    ce buna!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

    E foarte buna ciorbita ta !

    • Niko Stan

      Niko Stan (Chef de cuisine) , 23 noiembrie 2009

      Foarte buna ciorbita

    • Fara foto

      Nadia , 17 octombrie 2009

      E foarte buna, mama mea prajeste putin legumele si apoi le fierbe. O face de obicei in post.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2009

      Cu crutoane e minunata

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2009

      Bun,bun,bun...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 august 2009

      O bunatate...

    • Fara foto

      mandra , 14 august 2009

      Eu mai pun in plus morcov si telina rasa. E foarte buna si rece.

    • Fara foto

      simona , 09 iulie 2009

      Este f simpla sper sa fie si buna, o idee geniala.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Buna ciorbita ta.Noi o servim cu crutoane.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Mie imi place ciorba de legume fara ardei iute, este delicioasa oricum ciorbita.

    • Fara foto

      vali , 25 martie 2009

      Dar bors nu se pune?

    • Fara foto

      vali , 25 martie 2009

      Sper sa-mi iasa :d

    • Fara foto

      costica , 28 februarie 2009

      Este o ciorba excelenta si in plus vegetariana.

    • Fara foto

      andreea , 18 august 2008

      Imi place ca este o reteta sinpla si este facuta numai din legume, si este o reteta EXCELENTA!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

47 voturi

Ingrediente

  • 4-5rosii
  • 1ardei gras
  • 1ceapa
  • 2cartofi
  • ardei iute
  • cimbru
  • patrunjel vrede
  • ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de iuliana tarnoveanu

Cartofi pai prajiti

Se aseaza vasul pe sursa de caldura-(la aragaz butonul pe minim sau chiar mai mare flacara) adaugindu-se

4 voturi    1 comentariu
20 min
Retete de post

Paste cu brinza si mere

Pastele fierte si apoi strecurate se amesteca cu brinza ,ouale, un mar ras,zahar vanilinat.Se tapeteaza

5 voturi    3 comentarii
1h
Budinci

Salata cu hering in ulei de masline

Se curata,spala si se pregateste heringul la grill cu 50ml ulei de masline. Se taie castravetele

8 voturi    2 comentarii
30 min
Salate cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de loboda

Ciorba de loboda

Curatam si spalam bine legumele in mod special loboda si stevia in multe ape.Morcovii si albitura se curata si se dau prin razatoarea

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Supa crema de dovleac cu praz si cartofi

Supa crema de dovleac cu praz si cartofi

Dovleacul se curata de coaja, se indeparteaza semintele si se taie felii mici. Se pune dovleacul feliat intr-o tava tapetata cu hartie

4 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe