autor:

iuliana tarnoveanu

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de rosii cu taitei

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iulie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se spala, se curata legumele, zarzavaturile.


Se taie marunt rosiile, ceapa, ardeiul, cartofii.


Se pun la fiert, se adauga o lingura de ulei. Cand legumele s-au fiert, se potriveste de sare, se adauga taiteii si, la final, cimbru, patrunjel verde si ardei iute, dupa preferinta.

  • 16 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iulie 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

    ce buna!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

    E foarte buna ciorbita ta !

    • Niko Stan

      Niko Stan (Chef de cuisine) , 23 noiembrie 2009

      Foarte buna ciorbita

    • Fara foto

      Nadia , 17 octombrie 2009

      E foarte buna, mama mea prajeste putin legumele si apoi le fierbe. O face de obicei in post.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2009

      Cu crutoane e minunata

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2009

      Bun,bun,bun...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 august 2009

      O bunatate...

    • Fara foto

      mandra , 14 august 2009

      Eu mai pun in plus morcov si telina rasa. E foarte buna si rece.

    • Fara foto

      simona , 09 iulie 2009

      Este f simpla sper sa fie si buna, o idee geniala.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Buna ciorbita ta.Noi o servim cu crutoane.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Mie imi place ciorba de legume fara ardei iute, este delicioasa oricum ciorbita.

    • Fara foto

      vali , 25 martie 2009

      Dar bors nu se pune?

    • Fara foto

      vali , 25 martie 2009

      Sper sa-mi iasa :d

    • Fara foto

      costica , 28 februarie 2009

      Este o ciorba excelenta si in plus vegetariana.

    • Fara foto

      andreea , 18 august 2008

      Imi place ca este o reteta sinpla si este facuta numai din legume, si este o reteta EXCELENTA!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

47 voturi

Ingrediente

  • 4-5rosii
  • 1ardei gras
  • 1ceapa
  • 2cartofi
  • ardei iute
  • cimbru
  • patrunjel vrede
  • ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de iuliana tarnoveanu

Cartofi pai prajiti

Se aseaza vasul pe sursa de caldura-(la aragaz butonul pe minim sau chiar mai mare flacara) adaugindu-se

4 voturi    1 comentariu
20 min
Retete de post

Paste cu brinza si mere

Pastele fierte si apoi strecurate se amesteca cu brinza ,ouale, un mar ras,zahar vanilinat.Se tapeteaza

5 voturi    3 comentarii
1h
Budinci

Salata cu hering in ulei de masline

Se curata,spala si se pregateste heringul la grill cu 50ml ulei de masline. Se taie castravetele

8 voturi    2 comentarii
30 min
Salate cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu galuste

Ciorba cu galuste

Ciorba: Morcovul curatat si spalat, taie-l rondele si pune-l impreuna cu ceapa (curatata si spalata) intreaga, cu ardeiul taiat in

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se spala bine rasolul de porc. Se pune la fiert intr-o oala de 4 litri cu apa. Se adauga o lingurita de sare si se spumeaza foarte

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe