autor:

iuliana tarnoveanu

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de rosii cu taitei

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iulie 2008

Ingrediente
4-5rosii, 1ardei gras, 1ceapa, 2cartofi, ardei iute, cimbru, patrunjel vrede, ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

48 voturi

Mod de preparare

Se spala, se curata legumele, zarzavaturile.


Se taie marunt rosiile, ceapa, ardeiul, cartofii.


Se pun la fiert, se adauga o lingura de ulei. Cand legumele s-au fiert, se potriveste de sare, se adauga taiteii si, la final, cimbru, patrunjel verde si ardei iute, dupa preferinta.
Retete
Alte retete din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de perisoare acrita cu bors

Dupa ce am spalat si am curatat legumele le dam pe razatoarea mare si le punem la calit in vasul

29 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe

Ciorba cu perisoare

Legumele se spala apoi se taie cubulete,telina se da prin razatoare.Se pun la fiert intr-o cratita

2 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

  • 16 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iulie 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

    ce buna!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

    E foarte buna ciorbita ta !

    • Niko Stan

      Niko Stan (Chef de cuisine) , 23 noiembrie 2009

      Foarte buna ciorbita

    • Fara foto

      Nadia , 17 octombrie 2009

      E foarte buna, mama mea prajeste putin legumele si apoi le fierbe. O face de obicei in post.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2009

      Cu crutoane e minunata

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2009

      Bun,bun,bun...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 august 2009

      O bunatate...

    • Fara foto

      mandra , 14 august 2009

      Eu mai pun in plus morcov si telina rasa. E foarte buna si rece.

    • Fara foto

      simona , 09 iulie 2009

      Este f simpla sper sa fie si buna, o idee geniala.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Buna ciorbita ta.Noi o servim cu crutoane.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Mie imi place ciorba de legume fara ardei iute, este delicioasa oricum ciorbita.

    • Fara foto

      vali , 25 martie 2009

      Dar bors nu se pune?

    • Fara foto

      vali , 25 martie 2009

      Sper sa-mi iasa :d

    • Fara foto

      costica , 28 februarie 2009

      Este o ciorba excelenta si in plus vegetariana.

    • Fara foto

      andreea , 18 august 2008

      Imi place ca este o reteta sinpla si este facuta numai din legume, si este o reteta EXCELENTA!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

48 voturi

Ingrediente

  • 4-5rosii
  • 1ardei gras
  • 1ceapa
  • 2cartofi
  • ardei iute
  • cimbru
  • patrunjel vrede
  • ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu

Cartofi pai prajiti

Se aseaza vasul pe sursa de caldura-(la aragaz butonul pe minim sau chiar mai mare flacara) adaugindu-se

4 voturi    2 comentarii
20 min
Retete de post

Paste cu brinza si mere

Pastele fierte si apoi strecurate se amesteca cu brinza ,ouale, un mar ras,zahar vanilinat.Se tapeteaza

6 voturi    3 comentarii
1h
Budinci

Salata cu hering in ulei de masline

Se curata,spala si se pregateste heringul la grill cu 50ml ulei de masline. Se taie castravetele

9 voturi    2 comentarii
30 min
Salate

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !



Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Lemonato supa vitel

Lemonato supa vitel

Lemonato ( supa vitel cu lamaie) reteta greceasca Fierbem carnea ( eu o fierb de seara). Curatam morcovii si taiem in patru. Curatam

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de miel cu legume si verdeturi proaspete

Ciorba de miel cu legume si verdeturi proaspete

Am ales ca ciorba, cea de miel fiind Sarbatorile Pascale! La ciorba de miel vom folosi, oasele pulpelor, pieptul si gitul.Eu am folosit

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Borsuri si Ciorbe