festivalul blogurilor gustoase

autor:

Fara foto

» » Retete de post

Ciorba de salata verde

Autor: alina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 mai 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Salata se spala si se rupe in parti mai mici.Orezul se pune la inmuiat intr-un castron cu apa. Zarzavatul se da prin razatoare si se caleste in ulei cca 1 minut.


Se innabusa cu apa, apoi se pune salata. Dupa ce da in cateva clocote, se pun orezul, sucul de rosii si sarea. tocat marunt se pune impreuna cu zeama de lamaie, inainte cu 1-2 minute inainte de a opri focul.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    E o bunatate !

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 09 mai 2009

    Cand eram insarcinata era singura mancare care ma facea sa stau bine, iar vara se mananca receeeeeeee!!!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • salata verde
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • suc de rosii
  • ulei
  • sare
  • o legatura de patrunjel
  • 1/2 cana orez,zeama de la o lamaie

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de alina

Mancare de ciuperci

Ciupercile se oparesc cca 10 minute in apa cu sare, apoi se scurg si se taie potrivit, in cazul in

10 voturi    8 comentarii
1h
Retete de post

Paine dulce

Apa se amesteca cu zaharul si se dau intr-un clocot. Faina cernuta se amesteca cu drojdia, apoi

5 voturi    13 comentarii
2h
Retete de post

Tort aperitiv

Faina cernuta se amesteca cu drojdia uscata, apoi se adauga uleiul, zaharul, sarea si apa calduta.

4 voturi    6 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

constanta proca (Chef de cuisine)

E o bunatate !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Retete de post
Gogosi pufoase cu mere

Gogosi pufoase cu mere

Frecam drojdia cu o lingura de zahar. Merele le spalam, le decojim si le dam pe razatoarea mica. Intr-un bol punem faina cernuta,

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Chiftele de cartofi cu bureti

Chiftele de cartofi cu bureti

Spalam ghebele apoi le punem la fiert ca sa iese sarea din ele. Schimbam apa o data in timpul fierberii. Dupa ce s-au desarat, le scurgem

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Retete de post