autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de salata verde cu oua

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se prajeste slanina taiata patratele intr-o oala cu o lingura de apa. Cind apa a scazut, se adauga salata taiata fisii. Dupa ce s-au inmuiat frunzele, se adauga ceapa verde tocata, verdeata tocata, putina faina, sare si unt si se acopera cu apa calda. Cind zarzavatul este fiert, se adauga o omleta coapta pe amindoua partile, taiata fisii sau in patratele.


Se acreste cu otet si se presara patrunjel verde tocat. Omleta poate fi inlocuita cu oua care se sparg cite unul direct in ciorba. La fel se prepara ciorba de spanac, macris, etc.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

29 voturi

Ingrediente

  • 2-3 buc. salata verde
  • 2 buc. oua
  • 100-150 gr. slanina
  • 2 legaturi ceapa verde
  • verdeata
  • faina
  • sare
  • o lingura unt
  • zarzavat

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Zama cu afumatura

Zama asta este un hit, cu mana pe inima va spun ca e cea mai buna din toate ciorbele din lume! Carnea

5 voturi    1 comentariu
nespecificat
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de potroace

Curatam maruntaiele, le spalam si le oparim. Le punem la fiert in 2.5 l apa. Legumele le curatam

8 voturi    3 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de perisoare

Puneti ceapa, morcovii, telina si pastarnacul sa fiarba intr-o oala cu 4l apa, la foc mediu. Spumati

4 voturi    2 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu galuste

Ciorba cu galuste

Ciorba: Morcovul curatat si spalat, taie-l rondele si pune-l impreuna cu ceapa (curatata si spalata) intreaga, cu ardeiul taiat in

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se spala bine rasolul de porc. Se pune la fiert intr-o oala de 4 litri cu apa. Se adauga o lingurita de sare si se spumeaza foarte

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe