autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de tarhon

Autor: corina lukacs (Bucatar sef)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 24 ianuarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: corina lukacs (Bucatar sef)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 24 ianuarie 2007

Ingrediente
un os afumat,, o manuta de orez,, tarhon,, un ou,, 2 linguri de faina,, o canuta de lapte

Dificultate: Medie Timp: 1h

26 voturi

Mod de preparare

Se pune osul la fiert in apa rece, cand este gata se pune tarhon si orezul.


Separat, se freaca oul cu cele 2 linguri de faina si se toarna peste ele o canuta de lapte. toarna aceasta compozitie in ciorba, cand toate ingrediantele sunt fierte, lasand inca 10 min sa clocoteasca.


Se serveste cu ardei iute.


Pofta buna!
Retete
Alte retete din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de afumatura cu smantana si tarhon

Am spalat scaricica sub jet de apa calduta si apoi am taiat-o bucati. Am pus afumatura la fiert

8 voturi    8 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de perisoare cu tarhon

In primul rand, punem apa intr-o cratita, in care gatiti ciorba, apoi ne ocupam de perisoare. Condimentam

3 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Medie

Timp

1h

26 voturi

Ingrediente

  • un os afumat,
  • o manuta de orez,
  • tarhon,
  • un ou,
  • 2 linguri de faina,
  • o canuta de lapte

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !



Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu carne de porc si afumatura

Ciorba cu carne de porc si afumatura

Se taie pulpa de porc cubulete si se transeaza coastele afumate. Punem carnea intr.o oala ,o acoperim cu apa ,punem putin sare si dam

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Borsuri si Ciorbe
BORS DE MERE

BORS DE MERE

Ceapa se taie marunt si se inabusa in ulei incins. Se presara apoi faina si merele taiate cubulete, rosiile decojite si tocate marunt,

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe