festivalul blogurilor gustoase

autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de tarhon

Autor: corina lukacs (Bucatar)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 24 ianuarie 2007
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se pune osul la fiert in apa rece, cand este gata se pune tarhon si orezul.


Separat, se freaca oul cu cele 2 linguri de faina si se toarna peste ele o canuta de lapte. toarna aceasta compozitie in ciorba, cand toate ingrediantele sunt fierte, lasand inca 10 min sa clocoteasca.


Se serveste cu ardei iute.


Pofta buna!

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Medie

Timp

1h

26 voturi

Ingrediente

  • un os afumat,
  • o manuta de orez,
  • tarhon,
  • un ou,
  • 2 linguri de faina,
  • o canuta de lapte

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Supa crema de sparanghel cu crumbel de bacon si crema de ou

Supa crema de sparanghel cu crumbel de bacon si crema de ou

Am spalat sparanghelul si l-am taiat in bucatele cam de circa 2 cm fiecare lasand intregi partile de sus. Daca partea de la baza a sparanghelului

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Bors de cocos

Bors de cocos

Cocosul il parlim putin la flacara aragazului sa indepartam eventualul puf care a mai ramas pe el dupa ce a fost curatat. Il spalam

1 vot    3 comentarii
2h 20 min
Borsuri si Ciorbe