autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de tarhon

Autor: corina lukacs (Bucatar)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 24 ianuarie 2007
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se pune osul la fiert in apa rece, cand este gata se pune tarhon si orezul.


Separat, se freaca oul cu cele 2 linguri de faina si se toarna peste ele o canuta de lapte. toarna aceasta compozitie in ciorba, cand toate ingrediantele sunt fierte, lasand inca 10 min sa clocoteasca.


Se serveste cu ardei iute.


Pofta buna!

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Medie

Timp

1h

26 voturi

Ingrediente

  • un os afumat,
  • o manuta de orez,
  • tarhon,
  • un ou,
  • 2 linguri de faina,
  • o canuta de lapte

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu galuste

Ciorba cu galuste

Ciorba: Morcovul curatat si spalat, taie-l rondele si pune-l impreuna cu ceapa (curatata si spalata) intreaga, cu ardeiul taiat in

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se spala bine rasolul de porc. Se pune la fiert intr-o oala de 4 litri cu apa. Se adauga o lingurita de sare si se spumeaza foarte

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe