Ciorba de vacuta

Timp pregatire
135 minute
Complexitate
medie
Ciorba de vacuta

Ingrediente

  • 500 g carne manzat
  • 3 morcovi
  • 3 radacini patrunjel
  • 3 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei gras
  • 1/2 gogosar
  • 1/2 gulie
  • 1/2 telina
  • 100 g fasole verde
  • 100 g mazare verde
  • 400 g rosii cuburi Sun Food
  • 400 g bulion de rosii( facut in casa)
  • sare
  • piper
  • frunze leustean verde
  • frunze patrunjel verde

Mod de preparare

Carnea de manzat o taiem cuburi mici, o punem in oala pentru ciorba, in putin ulei si o calim pina isi schimba culoarea.Astfel carnea de manzat se va fierbe mai repede.

Adaugam apoi cam 2 l e apa si putina sare si lasam carnea sa fiarba.Daca doriti puteti aduna spuma, daca nu , ea se va depune pe fundul oalei.

Cat timp fierbe carnea, curatam si spalam legumele si le taiem cubulete.

Morcovii cu ceapa si cu ardeii ii tragem la tigaie pentru o culoare frumoasa, sa-i am "fata" ciorbei.

Verificati daca este fiarta carnea, apoi adaugam legumele trase la tigaie, completam cu apa necesara si asezonam ciorba.

Cand legumele din oala sunt fierte pe jumatate adaugam restul legumelor, mazarea, fasolea verde si cartofii taiati si ei cubulete.

Cand toate sunt fierte se pun rosiile cuburi si bulionul, apoi leusteanul si se lasa sa dea 2-3 clocote .

Patrunjelul verde il tocam marunt si il presaram deasupra ciorbei.

Puteti servi ciorba ,dupa gust ,cu smantana sau fara , dar cu un ardei iute linga.

Pofta mare sa aveti !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise