Carnea se spala si se taie bucati potrivite.Se pune la fiert in apa cu putina sare,se spumeaza daca este nevoie.La jumatatea fierberii se adauga ceapa curatata si tocata marunt,ardeii curatati si taiati cubulete mici si morcovul curatat si dat prin razatoarea mare.
Cand sunt aproape fierte se adauga sucul de rosii.Daca aveti rosii proaspete,le puteti decoji,toca marunt si se trag in tigaie in putin ulei.Se adauga si taiteii si se continua fierberea.
La urma cand sunt toate fierte se acreste ciorba cu bors de putina sau bors magic,se sareaza,se pipereaza se ia de pe foc si se adauga verdeata tocata marunt.
Se serveste cu smantana si cu ardel iute.
Pofta mare.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii