autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de varza acra

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 ½ l apa, ¾ varza acra, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa, 3-4 linguri ulei, 2 linguri pasta de rosii, 3-4 linguri smintina (facultativ)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

33 voturi

Mod de preparare

Morcovul, patrunjelul si ceapa curatate si spalate se taie marunt si se prajesc usor in ulei.


Se adauga apa si se lasa sa fiarba 15-20 minute si apoi se adauga varza taiata fin. Dupa ce da citeva clocote se adauga pasta de rosii, sarea necesara si se lasa la fiert pina este gata varza.

Retete
Alte retete din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de varza acra- de post

Se spala varza marunta in mai multe ape sa-si piarda din acreala. Morcovii se curata, se taie rondele

13 voturi    6 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

CIORBA DE LOBODA

Se curata zarzavatul,se spala bine si se taie cubulete(eu am folosit robotul de bucatarie).Intr-o

15 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

33 voturi

Ingrediente

  • 1 ½ l apa
  • ¾ varza acra
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • 3-4 linguri ulei
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 3-4 linguri smintina (facultativ)

Raporteaza reteta

Ciorba ardeleneasca de salata

Salata se spala foarte bine si se oparesete in apa clocotita 5-10 minute. Se scoate cu sita, se scurge

61 voturi    1 comentariu
45 min
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de burta

Se spala in mai multe ape si se curata cu sare, pina ramin albe, burta si piciorul. Se pun la

2125 voturi    71 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Zama cu afumatura

Zama asta este un hit, cu mana pe inima va spun ca e cea mai buna din toate ciorbele din lume! Carnea

5 voturi    0 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe


Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu carne de porc si afumatura

Ciorba cu carne de porc si afumatura

Se taie pulpa de porc cubulete si se transeaza coastele afumate. Punem carnea intr.o oala ,o acoperim cu apa ,punem putin sare si dam

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Borsuri si Ciorbe
BORS DE MERE

BORS DE MERE

Ceapa se taie marunt si se inabusa in ulei incins. Se presara apoi faina si merele taiate cubulete, rosiile decojite si tocate marunt,

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe