autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de varza acra

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 ½ l apa, ¾ varza acra, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa, 3-4 linguri ulei, 2 linguri pasta de rosii, 3-4 linguri smintina (facultativ)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

33 voturi

Mod de preparare

Morcovul, patrunjelul si ceapa curatate si spalate se taie marunt si se prajesc usor in ulei.


Se adauga apa si se lasa sa fiarba 15-20 minute si apoi se adauga varza taiata fin. Dupa ce da citeva clocote se adauga pasta de rosii, sarea necesara si se lasa la fiert pina este gata varza.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

33 voturi

Ingrediente

  • 1 ½ l apa
  • ¾ varza acra
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • 3-4 linguri ulei
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 3-4 linguri smintina (facultativ)

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Ciorba ardeleneasca de salata

Salata se spala foarte bine si se oparesete in apa clocotita 5-10 minute. Se scoate cu sita, se scurge

61 voturi    1 comentariu
45 min
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de burta

Se spala in mai multe ape si se curata cu sare, pina ramin albe, burta si piciorul. Se pun la

2125 voturi    71 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Zama cu afumatura

Zama asta este un hit, cu mana pe inima va spun ca e cea mai buna din toate ciorbele din lume! Carnea

5 voturi    0 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe


Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de salata- reteta ardeleneasca

Ciorba de salata- reteta ardeleneasca

Aceasta este una dintre ciorbele mele preferate pe care o pregatea bunica mea, iar acum a devenit si preferata sotului meu, deci a casei.

1 vot    0 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbita de legume

Ciorbita de legume

Zarzavatul si legumele se toaca bucati medii . Mai intai se pun la fiert radacinoasele (telina, ceapa, morcovii, postarnacul).Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe