autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de varza acra

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Morcovul, patrunjelul si ceapa curatate si spalate se taie marunt si se prajesc usor in ulei.


Se adauga apa si se lasa sa fiarba 15-20 minute si apoi se adauga varza taiata fin. Dupa ce da citeva clocote se adauga pasta de rosii, sarea necesara si se lasa la fiert pina este gata varza.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

33 voturi

Ingrediente

  • 1 ½ l apa
  • ¾ varza acra
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • 3-4 linguri ulei
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 3-4 linguri smintina (facultativ)

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Zama cu afumatura

Zama asta este un hit, cu mana pe inima va spun ca e cea mai buna din toate ciorbele din lume! Carnea

5 voturi    0 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de potroace

Curatam maruntaiele, le spalam si le oparim. Le punem la fiert in 2.5 l apa. Legumele le curatam

8 voturi    3 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de perisoare

Puneti ceapa, morcovii, telina si pastarnacul sa fiarba intr-o oala cu 4l apa, la foc mediu. Spumati

3 voturi    2 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe
Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Supa crema de dovleac cu praz si cartofi

Supa crema de dovleac cu praz si cartofi

Dovleacul se curata de coaja, se indeparteaza semintele si se taie felii mici. Se pune dovleacul feliat intr-o tava tapetata cu hartie

2 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume

Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume

Carnea se spala, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala cu 2 litri de apa si cu putina sare. In primele minute de fiert se spumeaza.

24 voturi    22 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe