autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de varza acra

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Morcovul, patrunjelul si ceapa curatate si spalate se taie marunt si se prajesc usor in ulei.


Se adauga apa si se lasa sa fiarba 15-20 minute si apoi se adauga varza taiata fin. Dupa ce da citeva clocote se adauga pasta de rosii, sarea necesara si se lasa la fiert pina este gata varza.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

33 voturi

Ingrediente

  • 1 ½ l apa
  • ¾ varza acra
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • 3-4 linguri ulei
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 3-4 linguri smintina (facultativ)

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Zama cu afumatura

Zama asta este un hit, cu mana pe inima va spun ca e cea mai buna din toate ciorbele din lume! Carnea

5 voturi    0 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de potroace

Curatam maruntaiele, le spalam si le oparim. Le punem la fiert in 2.5 l apa. Legumele le curatam

8 voturi    3 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de perisoare

Puneti ceapa, morcovii, telina si pastarnacul sa fiarba intr-o oala cu 4l apa, la foc mediu. Spumati

4 voturi    2 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu galuste

Ciorba cu galuste

Ciorba: Morcovul curatat si spalat, taie-l rondele si pune-l impreuna cu ceapa (curatata si spalata) intreaga, cu ardeiul taiat in

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se spala bine rasolul de porc. Se pune la fiert intr-o oala de 4 litri cu apa. Se adauga o lingurita de sare si se spumeaza foarte

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe