Carnea se curata de pielite si grasime, se taie bucati mici,patrate si se pune la fiert in 3 litri de apa cu putina sare. Cand a fiert se adauga zarzavatul, curatat in prealabil, intreg si se mai lasa la foc pentru 20-30 minute.
Cu o paleta se scoate carnea si zarzavatul, se strecoara supa, se pune din nou la fiert, adaugandu-se orezul.In timpul fierberii orezului, se adauga carnea si legumele taiate cuburi. Cand a fiert si orezul, se verifica d.p.d.v. al gustului, se asezoneaza mancarea, se inchide focul si se adauga oul batut si amestecat cu lamaie si zeama calduta din ciorba.
Se presara cu verdeata taiata marunt.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii