autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA DE VITA

Autor: SAVIN EMILIA MIHAELA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: SAVIN EMILIA MIHAELA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 iunie 2008

Ingrediente
Carne de vita taiata in bucati, 1 Morcov, 1 Ceapa nare, Telina, 1 ardei gras, Bors, Sare, Leustean, Ou

Dificultate: Redusa Timp: 1h

39 voturi

Mod de preparare

Carnea se spala, se da in clocot cu putina sare, apoi se schimba apa, se aduna spuma, cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga morcovul, telina, ceapa, ardeiul gras tocate marunt. Cand s -au fiert legumele si carnea se adauga sucul de rosii (sau rosiile tocate marunt). Spre final se aduga borsul si se da in fiert, dupa care se adauga oul batut. Cand se opreste focul se adauga leusteanul proaspat tocat si se acopera.
Retete
Alte retete din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de cartofi cu carne de vita

Se curata ceapa,morcovul,telina, ardelul se spala apoi se tau cubulete.Intr-o oala se pune putin

13 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Ciorba cu carne de vita

Carnita o spalam ,curatam si o taiem cubulete,apoi o punem la fiert intr-o oala mare cu apa si sare,o

52 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Buican Dorina , 26 septembrie 2014

    dar zeama de la inima de vaca dupa ce am fierto nu se poate folosi la ciorba

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    Foarte buna! Aici fara smantana.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

    Si mie imi place cu smantana. Arata grozav de bine.

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 26 iulie 2009

      E foarte bună Ciorba, dar eu nu pun smântână! O fac la fel ca d-na Emilia!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 26 iulie 2009

      Este o ciotba foarte gustoasa si usor de facut. In zona noastra se adauga putina smantana la fiecare farfurie...si se serveste cu ardei iute.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 iulie 2009

      O bunatate...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009

      Imi place mult ciorba de vita,vitel...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

39 voturi

Ingrediente

  • Carne de vita taiata in bucati
  • 1 Morcov
  • 1 Ceapa nare
  • Telina
  • 1 ardei gras
  • Bors
  • Sare
  • Leustean
  • Ou

Raporteaza reteta

Retete
de SAVIN EMILIA MIHAELA

COMPOT DE CAISE

Caisele se spala, se pun intregi in borcane. Apa se pune pe foc cu zaharul ( cam 3-4 linguri de

13 voturi    4 comentarii
30 min
Sucuri si compoturi de fructe

Prajitura Irinel

Blat 1: Se dizolva amoniacul intr-o lingura de lapte cald, se amesteca cu untul frecat spuma cu

396 voturi    79 comentarii
1h
Prajituri

Prajitura Padurea Neagra cu visine

Zaharul se freaca cu untul spuma, dupa care se adauga ouale, vanilia, ciocolata topita, faina

52 voturi    19 comentarii
1h
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buna! Aici fara smantana.



Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Lemonato supa vitel

Lemonato supa vitel

Lemonato ( supa vitel cu lamaie) reteta greceasca Fierbem carnea ( eu o fierb de seara). Curatam morcovii si taiem in patru. Curatam

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de miel cu legume si verdeturi proaspete

Ciorba de miel cu legume si verdeturi proaspete

Am ales ca ciorba, cea de miel fiind Sarbatorile Pascale! La ciorba de miel vom folosi, oasele pulpelor, pieptul si gitul.Eu am folosit

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Borsuri si Ciorbe