festivalul blogurilor gustoase

autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA DE VITA

Autor: SAVIN EMILIA MIHAELA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 iunie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Carnea se spala, se da in clocot cu putina sare, apoi se schimba apa, se aduna spuma, cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga morcovul, telina, ceapa, ardeiul gras tocate marunt. Cand s -au fiert legumele si carnea se adauga sucul de rosii (sau rosiile tocate marunt). Spre final se aduga borsul si se da in fiert, dupa care se adauga oul batut. Cand se opreste focul se adauga leusteanul proaspat tocat si se acopera.

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    Foarte buna! Aici fara smantana.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

    Si mie imi place cu smantana. Arata grozav de bine.

  • Crystyna

    Crystyna (Chef de cuisine) , 26 iulie 2009

    E foarte bună Ciorba, dar eu nu pun smântână! O fac la fel ca d-na Emilia!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 26 iulie 2009

      Este o ciotba foarte gustoasa si usor de facut. In zona noastra se adauga putina smantana la fiecare farfurie...si se serveste cu ardei iute.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 iulie 2009

      O bunatate...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009

      Imi place mult ciorba de vita,vitel...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

39 voturi

Ingrediente

  • Carne de vita taiata in bucati
  • 1 Morcov
  • 1 Ceapa nare
  • Telina
  • 1 ardei gras
  • Bors
  • Sare
  • Leustean
  • Ou

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de SAVIN EMILIA MIHAELA

COMPOT DE CAISE

Caisele se spala, se pun intregi in borcane. Apa se pune pe foc cu zaharul ( cam 3-4 linguri de

13 voturi    4 comentarii
30 min
Sucuri si compoturi de fructe

Prajitura Irinel

Blat 1: Se dizolva amoniacul intr-o lingura de lapte cald, se amesteca cu untul frecat spuma cu

389 voturi    80 comentarii
1h
Prajituri

Prajitura Padurea Neagra cu visine

Zaharul se freaca cu untul spuma, dupa care se adauga ouale, vanilia, ciocolata topita, faina

52 voturi    19 comentarii
1h
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buna! Aici fara smantana.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Supa crema de sparanghel cu crumbel de bacon si crema de ou

Supa crema de sparanghel cu crumbel de bacon si crema de ou

Am spalat sparanghelul si l-am taiat in bucatele cam de circa 2 cm fiecare lasand intregi partile de sus. Daca partea de la baza a sparanghelului

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Bors de cocos

Bors de cocos

Cocosul il parlim putin la flacara aragazului sa indepartam eventualul puf care a mai ramas pe el dupa ce a fost curatat. Il spalam

1 vot    4 comentarii
2h 20 min
Borsuri si Ciorbe