autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de zarzavat

   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
morcovi, telina, ardei, ceapa, conopida, varza, fasole verde, dovlecei, patrunjel, telina, ulei, bulion, sare, piper si otet

Dificultate: Redusa Timp: 1h

38 voturi

Mod de preparare

Se toaca legumele marunt si se pun la fiert in apa cu ulei. Numai dupa ce au fiert bine, se adauga bulion sau suc de rosii si, dupa gust, sare, piper si putin Otet - pentru acreala.


Se lasa sa mai dea intr-un clocot si se presara patrunjelul si telina, tocate marunt.


Se serveste calda
Retete
Alte retete din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de vara ( zarzavat )

Spalam toate legumele le taiem cubulete si le punem intr o oala cu apa la fiert.cand sunt fierte

11 voturi    6 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe

CIORBA TARANEASCA DE ZARZAVAT

Ceapa se curata, se spala,se toaca marunt si se pune la inabusit in putin ulei.Se adauga supa de

32 voturi    8 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    mica , 26 iunie 2010

    otetul da un gust rau la ciorba de legume se foloseste mai mult la borsul de peste

Dificultate

Redusa

Timp

1h

38 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Ciorba ardeleneasca de salata

Salata se spala foarte bine si se oparesete in apa clocotita 5-10 minute. Se scoate cu sita, se scurge

61 voturi    1 comentariu
45 min
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de burta

Se spala in mai multe ape si se curata cu sare, pina ramin albe, burta si piciorul. Se pun la

2126 voturi    71 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Zama cu afumatura

Zama asta este un hit, cu mana pe inima va spun ca e cea mai buna din toate ciorbele din lume! Carnea

5 voturi    0 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe
Fara foto

mica

otetul da un gust rau la ciorba de legume se foloseste mai mult la borsul de peste



Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba ruseasca cu sfecla rosie

Ciorba ruseasca cu sfecla rosie

Se curata ceapa, morcovul, ardeiul gras si se dau prin razatoare. Intr-o oala se incinge uleiul si se calesc. In ultimul timp, ca sa

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Luscos ardelenesc

Luscos ardelenesc

Se scot coastele, iar carnea macra se taie cuburi. Se pune carnea la fiert impreuna cu crengutele de cimbru uscat. Se ia spuma de

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe