autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de zarzavat

   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se toaca legumele marunt si se pun la fiert in apa cu ulei. Numai dupa ce au fiert bine, se adauga bulion sau suc de rosii si, dupa gust, sare, piper si putin otet - pentru acreala.


Se lasa sa mai dea intr-un clocot si se presara patrunjelul si telina, tocate marunt.


Se serveste calda

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    mica , 26 iunie 2010

    otetul da un gust rau la ciorba de legume se foloseste mai mult la borsul de peste

Dificultate

Redusa

Timp

1h

38 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Zama cu afumatura

Zama asta este un hit, cu mana pe inima va spun ca e cea mai buna din toate ciorbele din lume! Carnea

5 voturi    0 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de potroace

Curatam maruntaiele, le spalam si le oparim. Le punem la fiert in 2.5 l apa. Legumele le curatam

8 voturi    3 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de perisoare

Puneti ceapa, morcovii, telina si pastarnacul sa fiarba intr-o oala cu 4l apa, la foc mediu. Spumati

4 voturi    2 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe
Fara foto

mica

otetul da un gust rau la ciorba de legume se foloseste mai mult la borsul de peste

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Descarca gratuit cartea 50 de dulciuri fara zahar
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ceapa si ardeiul se toaca marunt si legumele se taie cubulete. Se caleste ceapa, se adauga ardeiul si se mai caleste putin apoi se adauga

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cocos acrita cu zeama de varza

Ciorba de cocos acrita cu zeama de varza

Spalam carnea si o punem intr-o oala in care adaugam apa atata cat sa acopere carnea.Adaugam si un strop de sare. Lasam sa dea in cateva

2 voturi    4 comentarii
3h 10 min
Borsuri si Ciorbe