autor:

Andreea

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de zarzavaturi

Autor: Andreea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 15 mai 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 15 mai 2009

Ingrediente
Cam 4 legaturi din:morcovi, telina, ardei, ceapa, conopida, varza, fasole verde, dovlecei, patrunjel, telina, ulei, bulion, sare, piper si otet

Dificultate: Ridicata Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Se toaca legumele marunt si se pun la fiert in apa cu ulei. Numai dupa ce au fiert bine, se adauga bulion sau suc de rosii si, dupa gust, sare, piper si putin otet - pentru acreala.


Se lasa sa mai dea intr-un clocot si se presara patrunjelul si telina, tocate marunt.Pofta buna!

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2011

    Foarte buna ciorbita ta.....a ajuns aroma ei pina la mine.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

    Este o bunatate !

Dificultate

Ridicata

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • Cam 4 legaturi din:morcovi
  • telina
  • ardei
  • ceapa
  • conopida
  • varza
  • fasole verde
  • dovlecei
  • patrunjel
  • telina
  • ulei
  • bulion
  • sare
  • piper si otet

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Andreea

Shake de vara

Se pun toate ingredientele la mixat.Se serveste rece.Se poate orna paharul cu bucati de capsune.Pofta

2 voturi    2 comentarii
10 min
Sucuri si compoturi de fructe

Ciorba de varza

Zarzavatul se curata, se spala si se taie cubulete. Se pune la foc impreuna cu afumatura spalata

1 vot    1 comentariu
30 min
Borsuri si Ciorbe

Salata "Knorr Grecesc"

Prima data puneti cele 3 foi de varza in castronul de salata.Cei 2 morcovi ii taiati in bucatele

1 vot    0 comentarii
30 min
Salate reci

Sidy (Chef de cuisine)

Foarte buna ciorbita ta.....a ajuns aroma ei pina la mine.



Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Spalam legumele, le curatam si le taiem cubulete. Le punem intr-o oala la fiert cu 3 litri de apa si un praf de sare. Peste carnea

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de primavara

Bors de primavara

In oala cu ulei se calesc ceapa, ardeiul gras si tija de telina taiate cubulete, se adauga morcovul si dovlecelul rase, cartofii curatati,

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe