Carnea,taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece.
Dupa primele clocotese i-a spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi,curatate si spalate.Dupa ce afiert zarzavatul se scoate,si se adauga orezul spalat.Cand orezul afiert,ciorba se potriveste de sare,apoi se trage oala de pe foc,si se drege cu oul batut,si zeama de lamaie.Cand se serveste se pune patrunjelul verde tocat marunt.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii