Ciorba radauteana

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 pastarnac
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa mica intreaga
  • 1 telina(optionala)
  • 3 firicele de leustean
  • 3 firicele de patrunjel
  • 3 oua
  • 200 g.smantana grasa
  • 3 catei de usturoi
  • sare,otet piper dupa gust

Mod de preparare

Se spala bine pieptul de pui in mai multe ape si il punem la fiert cu sare. Il lasam sa fiarba pina face spuma iar spuma aceea o eliminam de cat ori apare; dupa scoatem pieptul de pui pe o farfurie si introducem in apa care s-a fiert pieptul, telina, morcovi, ceapa si pastarnacul curatati si bine spalati. Lasam sa fiarba pina cand se inmoaie legumele dupa care le scoatem afara si le lasam sa se raceasca un pic dupa care le pisam bine toate legumele si apoi taiem pieptul de pui cubulete marunte adaugam toate din nou in oala si lasam sa fiarba inca 5-10 minunte.

Apoi luam oala de pe foc si facem compozitia de legare.

Smantana o punem intr-un bol la care adaugam 2 galbenusuri de ou si un ou intreg; usturoiul pisat il adaugam si pe el si amestecam bine pina devine omogen cu un polonic; luam supa din oala si amestecam cu smintina si ouale apoi varsam totul peste, apoi condimentam dupa gust cu sarea piperul si otetul iar in farfurie se adaguga peste leusteanul cu patrrunjelul bine tocat. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise