Se spala carnea , se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala de 3-4l, se aduna spuma, apoi lasam la fiert la foc moderat.
Se toaca legumele(ceapa,ardeiul,telina,morcovul,prazul sau tijele de telina), se pune stropul de ulei in tigaie si se soteaza cam 5-10 minute.
Se pun legumele la fiert la un loc cu carnea. Cand carnea este aproape fiarta (cam 40-45 de minute)se potriveste de gust cu sare , se pune fasolea verde(taiata la dimensiuni de 5-6cm) si cartofii curatati si taiati cubulete.
Dupa ce au fiert cartofii se pun pastele. Dupa 5-6 minute si sucul de rosi si daca dorim mai acra, numai dupa ce gustam putem pune si bors fiert inainte de a fi pus in ciorba.
Daca doriti sa puneti ou batut acum este momentul. Bateti un ou si dizolvati cu o lingura doua de zeama din ciorba si turnati in firicel subtire in oala.
La sfarsit mai gustam si potrivim de sare daca mai este nevoie.Punem verdeata tocata .
Se serveste cu ceapa sau ardei iute.
Pofta buna.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii