Pieptul de pui se spală bine, se zvântă și se taie bucățele pe cât se poate aceeași mărime.
Ciupercile se curăță cu o periuță sau un prosop de bucătărie, se taie un pic din codițe și se feliază (o ciupercă se taie în 3-4 felii).
Într-o tigaie ce nu lipește topim untul și adăugăm uleiul.
Călim pentru aproximativ 5 minute bucățile de piept de pui.
Se scot și se păstrează la cald.
În aceeași tigaie adăugăm ciupercile și le călim pentru 5 minute.
Readucem piepul de pui în tigaie și adăugăm o cană cu apă.
Lăsăm să fiarbă încet 5 minute.
Între timp amestecăm laptele cu amidonul, pe care îl adăugăm în tigaie și amestecăm ușor.
Curățăm și tocăm mărunt usturoiul și îl adăugăm în tigaie.
Condimentăm cu sare.
Servim imediat cu piper proaspăt măcinat presărat deasupra.
Pentru că aveam niște rucola prin frigider, am renunțat la celebra mămăliguță.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii