autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ciuperci cu carne la cuptor

Autor: Adela Pintea (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 octombrie 2007
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adela Pintea (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 octombrie 2007

Ingrediente
1 kg ciuperci champignon,1 kg cartofi, 200 ml ulei, 500 g muschi de porc fara grasime (ca pentru snilele) ,500 g smantana, 2 oua, sare dupa gust, 2 lg de patrunjel.

Dificultate: Medie Timp: 3h

59 voturi

Mod de preparare

Curatati cartofii de coaja si ii taiati rondele.La fel faceti si cu ciupercile .Apoi taiati carnea felii ca pentru snitele si o bateti putin de tot . Asezati pe rand cartofii ,carnea si ciupercile intr-o tava astfel incat sa se formeze 3 straturi apoi adaugati uleiul si sarea. urma amestecati smantana cu ouale intregi si turnati-le peste compozitia din tava.


La sfarsit presarati patrunjelul maruntit , acoperiti tava cu folie de aluminiu si puneti-o la cuptor.Ca sa stiti cand e gata mancarea mai introduceti din cand in cand furculita in carne si in cartofi,si cand intra usor , inseamna ca s-a finalizat.


Va garantez ca veti avea un deliciu culinar savurand aceasta mancare.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

3h

59 voturi

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci champignon,1 kg cartofi
  • 200 ml ulei
  • 500 g muschi de porc fara grasime (ca pentru snilele) ,500 g smantana
  • 2 oua
  • sare dupa gust
  • 2 lg de patrunjel.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Adela Pintea

Rulou de carne cu ceapa

Se feliaza muschiul de porc si se bate ca pentru snitele,se condimenteaza si se pune pe o farfurie.Dupa

14 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Branza ca la Salaj

Se piseaza branza de vaci foarte marunt ,pana devine pasta.Separat se prepara maioneza din cantitatea

18 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Pulpa de vitel cu sos de rosii si piper verde

Pulpa de vitel cu sos de rosii si piper verde

Bucata de carne se condimenteaza cu sare si piper macinat.Se prajeste pe tigaia grill pentru a forma o crusta rumena deasupara.Transferam

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Friptura de porc cu sos de piper verde

Friptura de porc cu sos de piper verde

Carnea de porc se condimenteaza din belsug si se pune in punga care apoi se inchide.Punga cu carne se pune intr-o tava si se da la cuptor

4 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Fripturi