autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ciuperci cu carne la cuptor

Autor: Adela Pintea (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 octombrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Adela Pintea (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 octombrie 2007

Ingrediente
1 kg ciuperci champignon,1 kg cartofi, 200 ml ulei, 500 g muschi de porc fara grasime (ca pentru snilele) ,500 g smantana, 2 oua, sare dupa gust, 2 lg de patrunjel.

Dificultate: Medie Timp: 3h

59 voturi

Mod de preparare

Curatati cartofii de coaja si ii taiati rondele.La fel faceti si cu ciupercile .Apoi taiati carnea felii ca pentru snitele si o bateti putin de tot . Asezati pe rand cartofii ,carnea si ciupercile intr-o tava astfel incat sa se formeze 3 straturi apoi adaugati uleiul si sarea. urma amestecati smantana cu ouale intregi si turnati-le peste compozitia din tava.


La sfarsit presarati patrunjelul maruntit , acoperiti tava cu folie de aluminiu si puneti-o la cuptor.Ca sa stiti cand e gata mancarea mai introduceti din cand in cand furculita in carne si in cartofi,si cand intra usor , inseamna ca s-a finalizat.


Va garantez ca veti avea un deliciu culinar savurand aceasta mancare.
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Orez cu ciuperci si carne de porc la cuptor

Taiati carnea bucatele. Caliti-o in ulei incins, adaugati usturoiul tocat fin si ceapa taiata marunt.

2 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Friptura de curcan cu carnati si cartofi

Condimentati carnea cu cimbru, piper, paprika/boia iute si dulce, mierea de albine, zeama de la 1/2

19 voturi    10 comentarii
2h 45 min
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

3h

59 voturi

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci champignon,1 kg cartofi
  • 200 ml ulei
  • 500 g muschi de porc fara grasime (ca pentru snilele) ,500 g smantana
  • 2 oua
  • sare dupa gust
  • 2 lg de patrunjel.

Raporteaza reteta

Retete
de Adela Pintea

Rulou de carne cu ceapa

Se feliaza muschiul de porc si se bate ca pentru snitele,se condimenteaza si se pune pe o farfurie.Dupa

14 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Branza ca la Salaj

Se piseaza branza de vaci foarte marunt ,pana devine pasta.Separat se prepara maioneza din cantitatea

18 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui pe pat de cartofi si legume

Pulpe de pui pe pat de cartofi si legume

Intr-o tava dreptunghiulara punem cartofii curatati de coaja si taiati in patru, apoi pulpele taiate si ele in doua, morcovii si telina

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu pui si sos de rosii

Paste cu pui si sos de rosii

Eu am folosit paste italiene din grau dur pentru ca fierb mai bine isi pastreaza forma si sunt mai gustoase decat cele romanesti. Pastele

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne