autor:

autor

» » Aperitive

Ciuperci cu maioneza si usturoi

   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
500 gr. ciuperci, 200 gr. maioneza, 5-6 catei usturoi, cimbru, piper alb, busuioc

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

101 voturi

Mod de preparare

Se oparesc ciupercile si se curata de pielite, dupa care se lasa la racit si la scurs.


Se pot folosi si ciuperci de la cutie. Intre timp se curata usturoiul si se piseaza, dupa care se freaca cu ulei obtinind pasta de usturoi. Aceasta se amesteca cu maioneza, un praf de busuioc, putin cimbru, piper alb-dupa gust. Ciupercile se toaca marunt, dupa care se amesteca cu maioneza cu usturoi.


Se serveste rece, cu vin alb

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    lory , 09 decembrie 2009

    sunt foarte bune dar facute in alt mod curand va voi da reteta....sunt delicioase

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

    Delicioase...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

101 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. ciuperci
  • 200 gr. maioneza
  • 5-6 catei usturoi
  • cimbru
  • piper alb
  • busuioc

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

lory

sunt foarte bune dar facute in alt mod curand va voi da reteta....sunt delicioase



Adauga reteta
Chec aperitiv cu mix de legume

Chec aperitiv cu mix de legume

Punem intr-o oala mai mica apa la incalzit.Cand a inceput sa fiarba adaugam putina sare si putin ulei apoi adaugam mix-ul de legume. Lasam

3 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Aperitive
PIURE DE SPANAC CU FRIGANELE

PIURE DE SPANAC CU FRIGANELE

Daca spanacul este crud, de la piata, el va trebui spalat bine, se vor arunca cotoarele iar frunzele se vor pune intr-o oala cu apa

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive