autor:

autor

» » Aperitive cu legume

Ciuperci cu maioneza si usturoi

   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se oparesc ciupercile si se curata de pielite, dupa care se lasa la racit si la scurs.


Se pot folosi si ciuperci de la cutie. Intre timp se curata usturoiul si se piseaza, dupa care se freaca cu ulei obtinind pasta de usturoi. Aceasta se amesteca cu maioneza, un praf de busuioc, putin cimbru, piper alb-dupa gust. Ciupercile se toaca marunt, dupa care se amesteca cu maioneza cu usturoi.


Se serveste rece, cu vin alb

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Bulan , 26 martie 2010

    Groaznic... auuuu ficatul meu...

  • Fara foto

    lory , 09 decembrie 2009

    sunt foarte bune dar facute in alt mod curand va voi da reteta....sunt delicioase

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

    Delicioase...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

101 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. ciuperci
  • 200 gr. maioneza
  • 5-6 catei usturoi
  • cimbru
  • piper alb
  • busuioc

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Bruschetta con pomodoro e aglio selvatico

O reteta foarte usor de facut, care va salveaza cand asteptati musafiri si sunteti in criza de timp.

1 vot    1 comentariu
nespecificat
Aperitive cu legume

Salata de vinete

In primul rand se taie ceapa cubulete si se pune sare din belsug pe ea. E bine sa o lasati la sarat

1 vot    2 comentarii
nespecificat
Aperitive cu legume

Aperitiv cu foietaj si masline

Maslinele daca au samburi se scot. In robotul de bucatarie se pun maslinele, usturoiul si se lasa

1 vot    0 comentarii
nespecificat
Aperitive cu legume

Bulan

Groaznic... auuuu ficatul meu...

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Descarca gratuit cartea 50 de dulciuri fara zahar
Retete
din Aperitive cu legume
Placinta cu legume si carne

Placinta cu legume si carne

Feliem carnea si o punem intr-un bol. Ceapa o taiem rondele si o adaugam peste carne, de asemeni usturoiul curatat. Gogosarul

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Briose cu ton si varza de bruxelles

Briose cu ton si varza de bruxelles

Punem la fiert in apa cu sare si putin ulei varza de bruxelles.Fierbem circa 7-8 min dupa care scoatem varza si o lasam la scurs. Punem

1 vot    1 comentariu
40 min
Aperitive cu legume