autor:

autor

» » Aperitive cu legume

Ciuperci cu maioneza si usturoi

   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se oparesc ciupercile si se curata de pielite, dupa care se lasa la racit si la scurs.


Se pot folosi si ciuperci de la cutie. Intre timp se curata usturoiul si se piseaza, dupa care se freaca cu ulei obtinind pasta de usturoi. Aceasta se amesteca cu maioneza, un praf de busuioc, putin cimbru, piper alb-dupa gust. Ciupercile se toaca marunt, dupa care se amesteca cu maioneza cu usturoi.


Se serveste rece, cu vin alb

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Bulan , 26 martie 2010

    Groaznic... auuuu ficatul meu...

  • Fara foto

    lory , 09 decembrie 2009

    sunt foarte bune dar facute in alt mod curand va voi da reteta....sunt delicioase

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

    Delicioase...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

101 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. ciuperci
  • 200 gr. maioneza
  • 5-6 catei usturoi
  • cimbru
  • piper alb
  • busuioc

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Bruschetta con pomodoro e aglio selvatico

O reteta foarte usor de facut, care va salveaza cand asteptati musafiri si sunteti in criza de timp.

1 vot    0 comentarii
nespecificat
Aperitive cu legume

Salata de vinete

In primul rand se taie ceapa cubulete si se pune sare din belsug pe ea. E bine sa o lasati la sarat

1 vot    2 comentarii
nespecificat
Aperitive cu legume

Aperitiv cu foietaj si masline

Maslinele daca au samburi se scot. In robotul de bucatarie se pun maslinele, usturoiul si se lasa

1 vot    0 comentarii
nespecificat
Aperitive cu legume

Bulan

Groaznic... auuuu ficatul meu...

Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu legume
Pateu de Conopida

Pateu de Conopida

Pregatim aragazul si o cratita in care punem apa. Adaugam sare si o lasam sa fiarba. Cand apa clocoteste, punem buchetelele de conopida

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive cu legume
Conopida Pane

Conopida Pane

Pregatim aragazul si o cratita in care punem apa. Adaugam sare si o lasam sa fiarba. Cand apa clocoteste adaugam buchetelele de conopida

1 vot    0 comentarii
45 min
Aperitive cu legume