Curatam ciupercile si le tocam cubulete. Calim ciupercile in doua trei linguri ulei apoi le scoatem si le lasam deoparte.
Intr-o craticioara incingem untul si punem ceapa taiata in doua. O lasam doar cat sa-si elibereze aromele apoi o scoatem.
Stingem cu o lingura de faina untul incins si adaugam putin cate putin smantana mestecand continuu ca s anu se taie. Va recomand sa folositi o smantana mai grasa de cel putin 20%.
Dupa ce sosul a devenit omogen, adaugam ciupercile , asezonam cu sare si piper , si mai dam intr-un clocot. Presaram marar verde tocat marunt. Sunt foarte bune calde cu mamaliguta.
Descoperiti si alte retete delicioase pe blogul Caietulcuretete.com.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii