autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci la cuptor

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
500 gr. ciuperci, 2 linguri unt, o lingura pesmet, 1/2 lingura faina, 5 linguri lapte, sare

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

47 voturi

Mod de preparare

Se curata si se spala ciupercile. pun intr-un vas cu apa clocotita, lasindu-le sa dea un clocot.


Se scurg bine de apa, se taie felii si se amesteca cu un sos preparat din faina amestecata cu laptele, sarea si untul usor incalzit.


Se asaza intr-un vas uns si presarat cu pesmet.


Se presara deasupra cu pesmet si se dau la cuptor pina se rumenesc.


  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    O bunatate !

  • Fara foto

    tifrea catalin , 05 mai 2010

    care este timpul de coacere sau de tinere la cuptor.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

    Foarte bune destul de rapid si gustoase cu siguranta.

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

47 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. ciuperci
  • 2 linguri unt
  • o lingura pesmet
  • 1/2 lingura faina
  • 5 linguri lapte
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust

2 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Platou cu legume la gratar

Taiem dovleceii si vinetele in rondele groase de 5 mm. Curatam ardeii grasi de seminte si ii taiem

2 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciocanele de pui cu legume.

Ciocanele de pui cu legume.

Toate ingredientele sant puse impreuna deci ne trebuie o tigaie mai inalta. Punem tigaia la incins cu ulei si pasta de ardei iute. Apoi

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Frigarui in sos (Schaschlik)

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust (eu am folosit doar boia, piper si

2 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi