autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci la cuptor

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se curata si se spala ciupercile. pun intr-un vas cu apa clocotita, lasindu-le sa dea un clocot.


Se scurg bine de apa, se taie felii si se amesteca cu un sos preparat din faina amestecata cu laptele, sarea si untul usor incalzit.


Se asaza intr-un vas uns si presarat cu pesmet.


Se presara deasupra cu pesmet si se dau la cuptor pina se rumenesc.


  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    O bunatate !

  • Fara foto

    tifrea catalin , 05 mai 2010

    care este timpul de coacere sau de tinere la cuptor.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

    Foarte bune destul de rapid si gustoase cu siguranta.

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

47 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. ciuperci
  • 2 linguri unt
  • o lingura pesmet
  • 1/2 lingura faina
  • 5 linguri lapte
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Spaghete cu sos de ciuperci

Fierbem apa, adaugam sare si cand clocoteste apa adaugam spaghettele. Le fierbem al dente apoi

8 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci la gratar cu aripioare si sos de rosii

Ciupercile se spala si se curata de pielite. Se condimenteaza si se stropesc cu otet balsamic. Gratarul

1 vot    0 comentarii
nespecificat
Mancaruri cu carne

Dovlecei la gratar cu otet balsamic si patrunjel

Intotdeauna mi-au placut dovleceii cu usturoi.  Din pacate, nu imi sunt la fel de simpatice

0 voturi    3 comentarii
nespecificat
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cușcuș cu legume

Cușcuș cu legume

Curățăm legumele. Morcovul îl tăiem rondele, ardeii, roșiile și dovlecelul cubulețe, iar ceapa peștișori. Punem

0 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi noi cu paprika iute afumată, brânză albastră și parmezan

Cartofi noi cu paprika iute afumată, brânză albastră și parmezan

Cartofii bine spălați, necurățați de coajă, se pun la fiert în apă rece, până sunt aproape fierți, aproximativ 20 de minute.

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi