autor:

autor

» » Conserve si muraturi

Ciuperci marinate

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se aleg ciuperci albe, de cultura, de preferat mici.


Se curata si se spala


bine in mai multe ape.


Se pun ciupercile si uleiul intr-o cratita si se lasa


sa fiarba 15 inute.


Se adauga sare, piper, o foaie de dafin si citeva


linguri de otet.


Se asaza in borcane, de 1/2 l, se acopera cu celofan si se


fierb pe baie de apa timp de o ora.


  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2009

    Eu le strilizez in cuptor.Tot cam o ora.

Dificultate

Medie

Timp

2h

44 voturi

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci
  • 100 g ulei
  • sare
  • piper
  • 1-2 foi dafin
  • 4 linguri otet

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Ceapă roşie murată, un pic afrodisiacă

M-a întrebat cineva, de curând, ce reţete pregătesc pentru Sfântul Valentin şi

11 voturi    2 comentarii
nespecificat
Bucate la borcan

Zacusca pentru iarna

Se coc vinetele, gogosarii si ardeii, se curata si se lasa sa se scurga. Se inlatura cotoarele si

169 voturi    15 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Zarzavat pentru ciorbe

Se taie marunt (cubulete) zarzavatul, se amesteca cu sarea si conservantul apoi se pune in borcane. Inlocuieste

216 voturi    7 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Eu le strilizez in cuptor.Tot cam o ora.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Conserve si muraturi
Pasta de ardei capia

Pasta de ardei capia

1.Spalati si curatati ardeii. 2.Dati ardeii capia prin masina de tocat sau ii puteti mixa in robotul de bucatarie. 3.Adaugati sarea

0 voturi    0 comentarii
3h
Conserve si muraturi
Gogosari in sos tomat pentru iarna

Gogosari in sos tomat pentru iarna

Spalam gogosarii, ii curatam de seminte, apoi ii taiem fasii groase cam de un deget. Intr-o cratita mare (de preferat una care stiti

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Conserve si muraturi