autor:

autor

» » Conserve si muraturi

Ciuperci marinate

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se aleg ciuperci albe, de cultura, de preferat mici.


Se curata si se spala


bine in mai multe ape.


Se pun ciupercile si uleiul intr-o cratita si se lasa


sa fiarba 15 inute.


Se adauga sare, piper, o foaie de dafin si citeva


linguri de otet.


Se asaza in borcane, de 1/2 l, se acopera cu celofan si se


fierb pe baie de apa timp de o ora.


  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2009

    Eu le strilizez in cuptor.Tot cam o ora.

Dificultate

Medie

Timp

2h

44 voturi

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci
  • 100 g ulei
  • sare
  • piper
  • 1-2 foi dafin
  • 4 linguri otet

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Ceapă roşie murată, un pic afrodisiacă

M-a întrebat cineva, de curând, ce reţete pregătesc pentru Sfântul Valentin şi

6 voturi    0 comentarii
nespecificat
Bucate la borcan

Zacusca pentru iarna

Se coc vinetele, gogosarii si ardeii, se curata si se lasa sa se scurga. Se inlatura cotoarele si

169 voturi    15 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Zarzavat pentru ciorbe

Se taie marunt (cubulete) zarzavatul, se amesteca cu sarea si conservantul apoi se pune in borcane. Inlocuieste

215 voturi    7 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Eu le strilizez in cuptor.Tot cam o ora.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Conserve si muraturi
Castraveciori bulgaresti.

Castraveciori bulgaresti.

Se aseaza castraveciorii in borcan, se pun mirodeniile, otetul si apa. Se fierb borcanele la bain-marie 25-30 minute de cand a dat in

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Conserve si muraturi
Zacusca

Zacusca

Vinetele si ardeii capia se coc, se curata si se lasa la scurs. Gogosarii se utilizeaza in stare cruda. Ceapa, morcovii, vinetele,ardeii

0 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi