Se curata ciupercile, se separa coditele si se fierb in apa cu sare. Dupa ce s-au patruns se scurg si se lasa la racit. Palariile ciupercilor se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc la foc iute. Ceapa tocata marunt se caleste in putin ulei (sau unt), se adauga coditele ciupercilor tocate marunt, se pune o cana de apa, sa fiarba putin ceapa. Se adauga o lingurita de faina, cutia de smantana, sare, piper, marar si putina zeama de lamaie, dupa gust. Iese un sos mai gros, care se serveste peste ciupercile pane.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii