autor:

Fara foto

» » Aperitive cu brinza

Ciuperci umplute cu branza cedar si sunculita

Autor: Aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 aprilie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se curata ciupercile de cotoare si de pielita, se spala si se sareaza un pic.


Se rade branza cedar pe razatoarea mare, se toaca feliute subtiri sunculita.


Branza rasa impreuna cu sunculita se amesteca.


Se ia fiecare ciupercuta si se umple cu amestecul de branza si sunculita, dupa care se infoliaza in folie de aluminiu, astfel incat sa fie inchise dar nu total, lasand aerul cald sa circule.


Se incalzeste cuptorul pentru 10-15 la 250 grade.


Ciupercutele se aseaza pe o tava si se dau la cuptor pentru aproximativ 25-30 minute.Temperatura de preparare trebuie a fie de 150-175 grade.


Ciupercutele astfel preparate sunt un starter delicios si totodata dietetic.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cuciurean (Chef de cuisine) , 16 iunie 2009

    Daca nu este branza cedar, sa poate folosi alta branza cascaval.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 10-12 ciuperci champinion mari
  • 50gr. branza cedar
  • 100 gr sunculita

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Aura

Sandwich cu pui si lamaie

Pieptul de pui se condimenteaza pe ambele parti cu sare si piper, se frige intr-o tigaie tip grill,

3 voturi    0 comentarii
10 min
Mancaruri cu carne

Piept de pui cu garnitura de orez prajit

Pieptul de pui se spala, se taie fasii sau cubulete(dupa preferinta, dar e mult mai estetic taiat

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Spaghette cu branza Philadelphia

Se fierb spaghettele al-dente.Imediat dupa fierbere se amesteca cu branza Philadelphia.Se toaca patrunjelul

1 vot    0 comentarii
15 min
Paste si pizza
Fara foto

Cuciurean (Chef de cuisine)

Daca nu este branza cedar, sa poate folosi alta branza cascaval.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu branzeturi

Tarta cu branzeturi

Aluatul: Frecam drojdia cu zaharul pana se dizolva. Intr-un vas punem faina cernuta, praful de sare, drojdia si incepem sa framantam. Turnam

1 vot    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu brinza
Placinta cu branza

Placinta cu branza

Se freaca drojdia cu zaharul pana devine lichida, apoi se pune o lingurita de faina peste drojdie, se amesteca putin si se lasa deoparte.

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu brinza