Se curata ciupercile de cotoare si de pielita, se spala si se sareaza un pic.
Se rade branza cedar pe razatoarea mare, se toaca feliute subtiri sunculita.
Branza rasa impreuna cu sunculita se amesteca.
Se ia fiecare ciupercuta si se umple cu amestecul de branza si sunculita, dupa care se infoliaza in folie de aluminiu, astfel incat sa fie inchise dar nu total, lasand aerul cald sa circule.
Se incalzeste cuptorul pentru 10-15 la 250 grade.
Ciupercutele se aseaza pe o tava si se dau la cuptor pentru aproximativ 25-30 minute.Temperatura de preparare trebuie a fie de 150-175 grade.
Ciupercutele astfel preparate sunt un starter delicios si totodata dietetic.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii