autor:

autor

» » Aperitive cu brinza

Ciuperci umplute cu branza

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se aleg ciuperci albe, frumoase si potrivit de mari.


Se spala, tinandu-le pe masura ce se spala in apa cu putina lamaie ca sa nu se inegreasca. Deoparte se aseaza ciupercile intr-o cratita la foc sa se inmoaie pe jumatate, punand in fiecare un pic de sare si unt. Cotoarele se toaca si se calesc cu sare si unt.


Se trece prin masina de tocat sau sita branza, se amesteca cu cotoarele pana devine ca o pasta, se pune si patrunjel sau marar tocat marunt si se umplu ciupercile. Apoi se presara parmezan si unt pe deasupra si se da la cuptor pana se rumenesc.


Se servesc fierbinti

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

24 voturi

Ingrediente

  • 10-12 ciuperci
  • sare
  • unt
  • 2 linguri bune de branza
  • patrunjel sau marar
  • parmezan

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Tochitura macelareasca cu cus-cus

Carnea o taiem cuburi cu latura de 3 cm, carnatii ii feliem, iar kaizerul il taiem fasii. Curatam

3 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje

Vol au vent cu crema de branza

Vol au vent intra in categoria acelor aperitive festive ultra rapid si usor de preparat. Va propun

2 voturi    3 comentarii
30 min
Retete de Pasti

Rulada de cascaval

Cea mai simpla si mai rapida dintre ruladele aperitiv este cea din cascaval (cunoscuta si sub numele

8 voturi    8 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Descarca gratuit cartea 50 de dulciuri fara zahar
Retete
din Aperitive cu brinza
Spirale cu telemea

Spirale cu telemea

Eu am pus ingredientele in masina de framantat, si a facut treaba buna, ca de obicei. Am obtinut un aluat dens, gras. Am infainat bine

3 voturi    2 comentarii
1h 50 min
Aluaturi si Foietaje
Briosa cu spanac si feta

Briosa cu spanac si feta

Eu am facut aluatul la masina de paine, adaugand in ordine ingredientele lichide apoi cele solide. Se unge o tava de chec cu unt si

1 vot    0 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje