autor:

autor

» » Aperitive

Ciuperci umplute cu branza

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
10-12 ciuperci, sare, unt, 2 linguri bune de branza, patrunjel sau marar, parmezan

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

24 voturi

Mod de preparare

Se aleg ciuperci albe, frumoase si potrivit de mari.


Se spala, tinandu-le pe masura ce se spala in apa cu putina lamaie ca sa nu se inegreasca. Deoparte se aseaza ciupercile intr-o cratita la foc sa se inmoaie pe jumatate, punand in fiecare un pic de sare si unt. Cotoarele se toaca si se calesc cu sare si unt.


Se trece prin masina de tocat sau sita branza, se amesteca cu cotoarele pana devine ca o pasta, se pune si patrunjel sau marar tocat marunt si se umplu ciupercile. Apoi se presara parmezan si unt pe deasupra si se da la cuptor pana se rumenesc.


Se servesc fierbinti
Retete
Alte retete din Aperitive

Ciuperci pane umplute cu cremă de brânză

-Se spală ciupercile, se îndepărtează piciorușele și se lasă să se scurgă și să se usuce

3 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive

Pizza cu ciuperci si masline si cu marginile umplute cu branza

Am vrut sa fac o pizza mai speciala si am folosit un aluat frantuzesc, cumparat gata facut.Am pus

174 voturi    25 comentarii
1h 10 min
Aperitive

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

24 voturi

Ingrediente

  • 10-12 ciuperci
  • sare
  • unt
  • 2 linguri bune de branza
  • patrunjel sau marar
  • parmezan

Raporteaza reteta



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu brinza
Buiurdi

Buiurdi

Toate se taie dupa preferinta, ardeiul gras julien sau bucati mai mari, rosiile cubulete sau felii subtiri, branza cubulete, ardeiul

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Bulgari de branza

Bulgari de branza

Dam cascaval si urda pe razatoare mica. Curatam spalam si dam pe razatoare mica morcovul. Punem in bol toate ingredientele si amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza