autor:

autor

» » Aperitive

Ciuperci umplute cu branza

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
10-12 ciuperci, sare, unt, 2 linguri bune de branza, patrunjel sau marar, parmezan

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

24 voturi

Mod de preparare

Se aleg ciuperci albe, frumoase si potrivit de mari.


Se spala, tinandu-le pe masura ce se spala in apa cu putina lamaie ca sa nu se inegreasca. Deoparte se aseaza ciupercile intr-o cratita la foc sa se inmoaie pe jumatate, punand in fiecare un pic de sare si unt. Cotoarele se toaca si se calesc cu sare si unt.


Se trece prin masina de tocat sau sita branza, se amesteca cu cotoarele pana devine ca o pasta, se pune si patrunjel sau marar tocat marunt si se umplu ciupercile. Apoi se presara parmezan si unt pe deasupra si se da la cuptor pana se rumenesc.


Se servesc fierbinti

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

24 voturi

Ingrediente

  • 10-12 ciuperci
  • sare
  • unt
  • 2 linguri bune de branza
  • patrunjel sau marar
  • parmezan

Raporteaza reteta

Printeaza reteta


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu brinza
Enciladas cu branza si spanac in sos de rosii

Enciladas cu branza si spanac in sos de rosii

Inta-i pregatim sosul -punem intr-o craticioara ulei de masline o lingura si 1catel de usturoi zdrobit si imediat adaugam busuioc si

2 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza
Placinte cu branza si patrunjel

Placinte cu branza si patrunjel

Pregatim aluatul: intr-un bol batem oul cu un praf de sare peste care turnam laptele si iaurtul, amestecam bine, punem drojdia si zaharul,

5 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje