Ciuperci umplute la cuptor

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 100 gr. unt
  • 120gr sunca
  • o legatura marar
  • 12-15 ciuperci
  • 40 gr. branza de oaie
  • 40 gr cascaval
  • 15 buc. masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Am curatat ciupercile de pielita, am separat de codite si le-am spalat bine, dupa care ciupercile au fost puse la scurs. Am tocat ceapa marunt, la fel coditele de la ciuperci, sunca (in cazul meu am avut o sunculita tiganeasca), branza de oaie si cascavalul l-am dat pe razatoare. Am pus in tigaie (la foc mediu) 50gr.unt; dupa ce s-a topit am adaugat ceapa la calit, 3-4 minute, dupa care am adaugat coditele si sunca amestecand vreo 10 minute.

Cand umplutura pentru ciuperci a fost gata, am luat de pe foc si am pus sare (sarea dupa gust, daca branza de oaie este prea sarata nu mai puneti si d-voastra sare), piper dupa gust si legatura de marar. Separat, am pregatit ciupercile intr-o tavita, in fiecare ciuperca am adaugat unt, iar printre ele am pus untul ramas dupa care cu o lingura am pus umplutura in fiecare ciuperca, branza de oaie si cascavalul peste. Am bagat tava la cuptor la foc mediu pana a inceput sa faca o crusta aurie deasupra. Cu 10 minute inainte de a fi gata, am scos tava din cuptor si am adaugat pe fiecare ciuperca 1-2 jumatati de masline.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise