autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ciupercute aperitiv

Autor: Radu Liliana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Radu Liliana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2009

Ingrediente
6 oua (pt. 6 portii), 3 rosii potrivite, 3 lingurite maioneza, 3 lingurite branza de vaci (sau pate ficat), piper, verdeata, sare, salata verde

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Se fierb ouale 8 - 10 minute (sa fie tari).


Se cojesc de coaja cat sunt inca caldute, ouale se taie in partea de jos, se scoate galbenusul usor, avand grija sa nu se rupa ouale.


Se scoate galbenusul de la toate ouale.


Se paseaza galbenusul si se amesteca cu 2 lingurite branza de vaci, sare, piper si 2 lingurite maioneza.


Dupa ce s-a format o pasta omogena se umplu ouale cu aceasta pasta.


Pe platoul pe care veti aseza ouale se aseaza frunze de salata, apoi ouale umplute, in picioare.


Rosiile se spala si se taie in jumatate,se scobesc (se scoate miezul rosiei).


Jumatatea de rosie scobita se unge cu putina pasta cu care s-a umplut ouale si apoi se aseaza deasupra oului.


Se orneaza rosia cu picatele de maioneza.


Este de efect, mai ales pentru copii.


Pofta buna!
Retete
Alte retete din Aperitive

Ciupercute umplute cu mix de legume

1.Ciupercile spalate,curatate si zvantate li se indeparteaza piciorusele apoi se stropesc bine in

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive

Iahnie de fasole ca la mama acasă

Modul de preparare: Dacă fasolea nu are impurităţi, o spălăm şi o punem la fiert într-o oală

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 08 iulie 2010

    Arata grozav!

  • NADIA MARIA

    NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

    Am facut si eu ciupercute pentru onomasica fiicei mele, doar ca eu nu am mai umplut ouale. Sunt foarte aspectoase si atrag atentia .

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2010

    Arata super bine,iar gustul este pe masura...

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 29 noiembrie 2009

      ft aspectuase si bune!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2009

      Şi eu fac ciupercuţe din ouă umplute!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2009

      Felicitari! Sunt ingenioase.

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2009

      Foarte aspectoase si gustoase !

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2009

      Minunata prezentare si sunt si bune sigur!

    • Fara foto

      Radu Liliana (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2009

      Multumesc!

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2009

      ft frumoas,felicitaari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

11 voturi

Ingrediente

  • 6 oua (pt. 6 portii)
  • 3 rosii potrivite
  • 3 lingurite maioneza
  • 3 lingurite branza de vaci (sau pate ficat)
  • piper
  • verdeata
  • sare
  • salata verde

Raporteaza reteta

Retete
de Radu Liliana

Cosulete cu vinete

Se spala rosiile, se taie in jumatati, se scobesc de miez. Se umplu rosiile cu salata de vinete

2 voturi    4 comentarii
15 min
Aperitive

Corabioare aperitiv

Se pregateste pasta din banza de vaci in cazul in care nu aveti branza tip Almete. Se taie bagheta

4 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive

Orez cu legume mexicane

Se spala orezul bine, se pune la fiert impreuna cu 3 cani de apa. Dupa ce s-a fiert orezul se clateste

21 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Retete de post

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Arata grozav!

Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu oua
Ou cu muschi tiganesc in chifla

Ou cu muschi tiganesc in chifla

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se taie un capac la chifla si se scobeste de miez, se pun feliile de muschi tiganesc

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Sandvisuri cu omleta si bacon

Sandvisuri cu omleta si bacon

Intr-un castron, drojdia se freaca cu zaharul, iar dupa ce s-a diluat se adauga apa calduta, circa 250 g de faina si o lingurita de

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu oua