autor:

Fara foto

» » Aperitive cu oua

Ciupercute aperitiv

Autor: Radu Liliana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se fierb ouale 8 - 10 minute (sa fie tari).


Se cojesc de coaja cat sunt inca caldute, ouale se taie in partea de jos, se scoate galbenusul usor, avand grija sa nu se rupa ouale.


Se scoate galbenusul de la toate ouale.


Se paseaza galbenusul si se amesteca cu 2 lingurite branza de vaci, sare, piper si 2 lingurite maioneza.


Dupa ce s-a format o pasta omogena se umplu ouale cu aceasta pasta.


Pe platoul pe care veti aseza ouale se aseaza frunze de salata, apoi ouale umplute, in picioare.


Rosiile se spala si se taie in jumatate,se scobesc (se scoate miezul rosiei).


Jumatatea de rosie scobita se unge cu putina pasta cu care s-a umplut ouale si apoi se aseaza deasupra oului.


Se orneaza rosia cu picatele de maioneza.


Este de efect, mai ales pentru copii.


Pofta buna!

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 08 iulie 2010

    Arata grozav!

  • NADIA MARIA

    NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

    Am facut si eu ciupercute pentru onomasica fiicei mele, doar ca eu nu am mai umplut ouale. Sunt foarte aspectoase si atrag atentia .

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2010

    Arata super bine,iar gustul este pe masura...

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 29 noiembrie 2009

      ft aspectuase si bune!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2009

      Şi eu fac ciupercuţe din ouă umplute!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2009

      Felicitari! Sunt ingenioase.

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2009

      Foarte aspectoase si gustoase !

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2009

      Minunata prezentare si sunt si bune sigur!

    • Fara foto

      Radu Liliana (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2009

      Multumesc!

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2009

      ft frumoas,felicitaari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

11 voturi

Ingrediente

  • 6 oua (pt. 6 portii)
  • 3 rosii potrivite
  • 3 lingurite maioneza
  • 3 lingurite branza de vaci (sau pate ficat)
  • piper
  • verdeata
  • sare
  • salata verde

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Radu Liliana

Cosulete cu vinete

Se spala rosiile, se taie in jumatati, se scobesc de miez. Se umplu rosiile cu salata de vinete

1 vot    4 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza

Corabioare aperitiv

Se pregateste pasta din banza de vaci in cazul in care nu aveti branza tip Almete. Se taie bagheta

4 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Orez cu legume mexicane

Se spala orezul bine, se pune la fiert impreuna cu 3 cani de apa. Dupa ce s-a fiert orezul se clateste

21 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Retete de post

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Arata grozav!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu oua
Chec aperitiv cu cascaval, cabanos si oua

Chec aperitiv cu cascaval, cabanos si oua

Cascavalul il dam pe razatoarea cu gauri mari, sunca si ardeiul le taiem cubulete mici, apoi le adaugam peste cascavalul ras, impreuna

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu brinza
Salata de telina cu maioneza din iaurt

Salata de telina cu maioneza din iaurt

Punem la fiert telina in apa cu sare. Cand este fiarta, furculita intra usor in ea. Dupa ce a fiert o lasam sa se raceasca , apoi o

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu legume