autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ciupercute cu maioneza

Autor: cristina simion (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: cristina simion (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 septembrie 2005

Ingrediente
-ciuperci champinion, -unt, -sare, maioneza, -2 galbenusuri, -ulei, -1 lingurita mustar, -citeva picaturi de lamiie(optional),

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se spala,se taie cotoarele.


Se unge o tava cu ulei.


Se aseaza ciupercile cu filamentele in sus,se presara pe fiecare un praf de sare si se pune un virf de cutit de unt. dau la cuptor.


Cotoarele se pun la fiert intr-o craticioara cu apa.Dupa ce s-au firt se scot si se toaca marunt.


Se fierbe 1 ou tare si din galbanusul fiert si cel crud se face maioneza:se amesteca galbenusurile cu o lingurita de mustar ,apoi se freaca cu ulei si se adauga citeva picaturi de lamiie.Maioneza se amestecqa cu cotoarele tocate.


Palariile se scot de la cuptor dupa ce s-au inmuiat bine,se lasa la racit si se umple fiecare ciupercuta cu amestecul cu maioneza.


Se dau la frigider 1 ora.
Retete
Alte retete din Aperitive

Iahnie de fasole ca la mama acasă

Modul de preparare: Dacă fasolea nu are impurităţi, o spălăm şi o punem la fiert într-o oală

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive

Turte cu branza si marar

Umplutura de branza o obtii amestecand toate ingredientele. Aluat turte Pregateste aluatul punand

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • -ciuperci champinion
  • -unt
  • -sare
  • maioneza
  • -2 galbenusuri
  • -ulei
  • -1 lingurita mustar
  • -citeva picaturi de lamiie(optional)

Raporteaza reteta

Retete
de cristina simion

Supa de rosii deosebita

Se calesc ceapa,cozile de patrunjel tocate,morcovul ras,ardeiul tocat cu putin ulei. Se adauga dovlecelul

9 voturi    1 comentariu
1h
Supe de legume

SIERRA DE BURTA

Se fierbe burta bine,se taie fisii,apa se arunca.Se toaca ceapa,sunca,ardeiul iute,maslinele(fara

13 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Conserva ardei copti

Ardeii se coc,se curata,se pun intr-un vas. Zaharul,otetul,sarea,piper,dafin se dau intr-un clocot

73 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi


Adauga reteta
Chec aperitiv cu mix de legume

Chec aperitiv cu mix de legume

Punem intr-o oala mai mica apa la incalzit.Cand a inceput sa fiarba adaugam putina sare si putin ulei apoi adaugam mix-ul de legume. Lasam

10 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Aperitive
PIURE DE SPANAC CU FRIGANELE

PIURE DE SPANAC CU FRIGANELE

Daca spanacul este crud, de la piata, el va trebui spalat bine, se vor arunca cotoarele iar frunzele se vor pune intr-o oala cu apa

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive