Zmeura curatata, spalata, bine scursa se pune in forma de tarta si se lasa deoparte; se bat ouale cu furculita ca pentru omleta impreuna cu un praf de sare si zahar.Peste oua se adauga esenta de vanilie, faina in ploaie, iar la sfarsit se adauga laptele amestecand cu telul sa nu se formeze cocoloase. Se rastoarna in forma peste zmeura si se lasa la cuptor la foc mic 40-50 minute.
Se serveste rece.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii