Intr-un vas se sparg ouale, se pune tot zaharul, faina, praful de copt, uleiul si lapte cat sa se poata amesteca totul.
Se amesteca bine cu un tel pana devine o compozitie omogena si se mai adauga lapte (se poate si apa minerala, eu nu am avut) atat cat este nevoie pentru ca lichidul sa fie de consistenta unei smantani lichide.
La prima clatita se adauga o lingurita de ulei in tigaia foarte incinsa.
Cu un polonic se toarna in tigaie si se roteste pana a ajuns pe toata suprafata ei.
Se pot servi cu dulcea/magiun/nutella sau alte creme din branza! :D
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii