Intr-un bol amestecam branza de vaci, 1 ou, 50 grame de zahar, 1 plic zahar vanilinat si stafidele. Cu acest amestec se umple fiecare clatita si le impachetam ca pe sarmale.
Ungem un vas termorezistent cu unt si asezam clatitele astfel impachetate lasand putin spatiu intre ele pentru a patrunde crema de vanilie. Pe fiecare clatita punem o feliuta subtire de unt.
Din cele 5 oua ramase, se separa albusurile de galbenusuri.
Galbenusurile le mixam impreuna cu un plic de zahar vanilinat, esenta de vanilie, 50 gr de zahar si smantana lichida. Va rezulta o crema fina pe care o vom turna in tava peste clatite.
In acest moment introducem tava la cuptor (care a fost incalzit in prealabil) si lasam 10 minute.
Albusurile se bat spuma adaugand pe rand cate o lingura de zahar ( restul de 100 gr de zahar) si mixam pana obtinem o bezea alba si pufoasa.
Cand crema incepe sa se inchege pe margini, scoatem tava si punem deasupra bezeaua incercand sa acoperim uniform toate clatitele.
Tava o reintroducem la cuptor si lasam pana se rumeneste bezeaua.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii