autor:

NainaKitchen

» » Dulciuri diverse

Clatite cu banane

Autor: NainaKitchen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 mai 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se amesteca ouale cu zaharul, uleiul, apoi se adauga laptele, apa minerala, faina, aromele . Trebuie sa rezulte un aluat nu foarte gros.


Se coc in tigaie antiaderenta neunsa.


Se consuma cu umplutura de nuttela, banana, un pic de frisca si topping de capsuni.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 08 mai 2010

    Foarte bune!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 mai 2010

    Apetisante, frumos prezentate, reteta clara si salvata!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru clatite :
  • 2 oua
  • 1 cana de lapte
  • 1 cana apa minerala
  • 2 linguri zahar
  • 50 ml ulei
  • arome
  • cca 500 gr faina

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de NainaKitchen

Coronita cu ciocolata

Mai intai se face maiaua, deci drojdia se pune intr-un castronel cu 50 ml lapte si o lingurita de

1 vot    2 comentarii
3h
Dulciuri diverse

Chec cu lamaie

Ouale intregi se bat foarte bine cu zaharul, praful de sare, jumatate de lamaie stoarsa si coaja

12 voturi    15 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Tort cu mousse de ciocolata si frisca

Se freaca galbenusurile cu zaharul si se adauga cate o lingura de apa, amestecand incontinuu pana

18 voturi    16 comentarii
2h 30 min
Torturi

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Foarte bune!

Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Tarta cu mere caramelizate

Tarta cu mere caramelizate

Oul se freaca cu zaharul pana devine spuma. Se adauga smantana, uleiul, esentele, praful de copt, sare si faina pana devine o coca

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Lapte de pasare

Lapte de pasare

Laptele se fierbe, separat se pun galbenusurile cu 250 gr zahar si se bat bine cu mixerul pana se fac spuma, peste care adaugam si praful

18 voturi    15 comentarii
30 min
Dulciuri diverse