festivalul blogurilor gustoase

autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

CLATITE CU IAURT

Autor: SAVIN EMILIA MIHAELA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 iunie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele se adauga faina pana ajunge la consistenta unui aluat de clatite.


Se ia un polonic din compozitie si se pune intr-o tigaie unsa cu ulei si se prajesc pe ambele parti.


Se servesc cu gem , dulceata sau nutela.

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 16 martie 2010

    Oricand clatitele sunt un desert rapid de facut si foarte gustos...

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

    Voi incerca si eu cu lapte batut sau iaurt pentru ca nu am facut niciodata!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

    Intr-adevar clatitele cu iaurt sunt mai bune,eu pun lapte batut Brenac si ies o nebunie.Felicitari pentru reteta.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009

      Nici eu nu am facut niciodata cu iaurt sau lapte batut, cred ca merita incercat.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2009

      Interesanta reteta, o voi incerca cu prima ocazie, mai ales ca imi plac clatitele.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2009

      Hmmm,imi plac clatitele foarte mult...,sunt delicioase

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 mai 2009

      Eu le fac cu lapte dulce,oua si un pahar de apa minerala,dar cu iaurt nu am facut niciodata, o sa incerc si eu reteta.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 martie 2009

      Mie imi plac foarte mult clatitele umplute cu branza si stafide, incalzite la cuptor cu un sos de smantana indulcita si aromata.

    • Fara foto

      ana maria lengher (Chef de cuisine) , 01 august 2008

      Eu de obicei la umplu cu dulceata de capsuni combinata cu iaurt.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

18 voturi

Ingrediente

  • 250 g iaurt SAU lapte batut
  • 2 oua
  • 1 lingurita vanilie
  • 1 ling scortisoara
  • 2 linguri de zahar
  • 1 /2 praf de copt
  • 100 g unt topit
  • lapte
  • Faina

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de SAVIN EMILIA MIHAELA

COMPOT DE CAISE

Caisele se spala, se pun intregi in borcane. Apa se pune pe foc cu zaharul ( cam 3-4 linguri de

13 voturi    4 comentarii
30 min
Sucuri si compoturi de fructe

Prajitura Irinel

Blat 1: Se dizolva amoniacul intr-o lingura de lapte cald, se amesteca cu untul frecat spuma cu

389 voturi    80 comentarii
1h
Prajituri

Prajitura Padurea Neagra cu visine

Zaharul se freaca cu untul spuma, dupa care se adauga ouale, vanilia, ciocolata topita, faina

52 voturi    19 comentarii
1h
Prajituri

Sidy (Chef de cuisine)

Oricand clatitele sunt un desert rapid de facut si foarte gustos...

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Scoici fragede

Scoici fragede

Se amesteca galbenusul cu zaharul, smantana si margarina, se adauga praful de copt stins in otet, coaja de lamaie, sarea si faina pana

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Pasca romaneasca - reteta familiei Rachita

Pasca romaneasca - reteta familiei Rachita

Am pus laptele si apa caldute intr-un bol. Am adaugat zaharul si drojdia, 2-3 linguri de faina si am amestecat. Am lasat amestecul la

0 voturi    0 comentarii
3h
Dulciuri diverse